Herregud! Jag är totalt förslappad!

Jag höll på få en chock idag när jag registerade en promenad på min FunBeat-sida. Jag har inte rört mig på en vecka!!! På en vecka har jag inte varit i närheten av ett gym, ridit, eller ens gått en promenad. Vad har jag gjort då under hela den här tiden? jo jag har suttit med mitt arsle på en stol hela tiden och pluggat. Jag har inte sett på tv och jag har inte träffat några vänner på en vecka heller. Det enda jag gjort var att följa med mamma på träning fredag och onsdag och stått i baren på en fest på lördagskvällen... Helt otroligt, inte en tillstymmelse till fysisk aktivitet. Jag tror aldrig jag varit så här förslappad i hela mitt liv! Och det mest otroliga är faktiskt att jag inte har särskilt ont i ryggen heller. Det brukar jag alltid få när jag inte tränar ellerär still för mycket. För er som inte vet om det har jag haft jättemycket ryggproblem under en längre tid. Nån sommar när jag var 14-15 hade jag så ont att jag inte kunde gå upprätt ibland. Sen hade jag nästan alltid ont av varierande grad under flera år. Mer vid stötar så skoterkörning och ridning var kanske ingen större hit, beroend epå hästen då så klart. Men nu har jag nästan aldrig ont... Ibland kan det smälla till och jag får ont och blir låst på nått sätt, men den där ständiga smärtan ha rnästan försvunnit... Den brukar komma tillbaka vid såna här förslappade tillfällen... men jag funderar på om orsaken till den uteblivna smärtan stavas spikmatta... Har legat på en sån 30-45 min varje kväll innan jag ska somna och det kanske har hjälpt? Dock börjar jag känna mig rätt stel, men ingen smärta!

Jag gick faktiskt en promenad på en timme idag med vovven så nu är förslappningen inte total längre... men nästan... och så gickjag även de få metrarna till Ica för att handla godis... 1,5 kg godis för 28 kr... som hittat! Dock känner jag mig inte så sugen på att äta upp det. Jag är mer sugen på choklad men nån sån blev det inte. Näe, resterna av godiset blir nog kvar här när jag åker hem på måndag. Fast jag har ju ätit mer än jag behöver idag så klart! =) Kanske är det även därför som jag har fått en hel del gjort också? ;)

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Du är inte ensam kan jag säga ;).. Men jag är i flytt-tider.. Får ha det som ursäkt! =)

2009-10-30 @ 22:47:59
Postat av: J

Angående FightClub: En rond är lika med ett pass ;) Vi försöker vara lite roliga på Sportlife ;) Man har chans att vinna om man då går på 10 pass under perioden, och så lottas vinnarna fram. Vi har haft liknade tävlingar i pump och cykel förut.



Angående bokninar:

Självklart e et alltid bara att dyka upp om klassen inte är full på Sportlife och oftast så brukar det gå bra att komma även om den är full eftersom det alltid är någon som dyker upp! Vi kör oftast inte klasser som är mindre än fem bokade. Hata e ett så starkt ord. har du prövat alla former av gruppträning och avskytt alla? :)

2009-11-03 @ 19:42:37
URL: http://bodyandsoul.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0