Konsten att göra sig en riktig stut


1. Ta ta fram och bryt lämplig storlek, helst av hemmabakta stutar
2. Bred på smör utan att snåla
3. Välj valfritt pålägg (Julskinka eller ost poppis). Idag smör och salt.
4. Vik ihop stuten!
5. Ät och njut! Eftersom det är highly addictive när man väl tagit en så kommer du mest troligt även upprepa hela proceduren några ggr. till innan du blir helt nöjd.

Kommentarer
Postat av: Ebba

Love it :D Haha. Kul att du också har smör och salt på mackan.. Brukar jag också ha vid speciella tillfällen ;) Eller ost och senap.. Är inte så förtjust i skinka.. Äts alltid på jul iaf ;P

2009-10-17 @ 15:59:40
URL: http://ebbastraningsblogg.blogspot.com
Postat av: Vas

Haha, hoppas verkligen inte du hällde på all den där salten, sådär mycket salt på en "macka" kan ju knappast vara gött =D

2009-10-17 @ 19:00:12
Postat av: Anna

Det ska vara bregott och ost på :D

2009-10-17 @ 19:06:19
URL: http://metrobloggen.se/annoula
Postat av: Johanna

Vas: Kanske inte riktigt allt... men nästan! XD E&A har smittat mig att bli saltberoende. Dumma dom! ;) Sen är det inte en macka, det är en STUT! XD

2009-10-17 @ 22:05:48
URL: http://inshape.blogg.se/
Postat av: Vas

Hehe. Oj vad chokerande att norrlänningar har egna påhittade ord för allt ;D

2009-10-17 @ 23:25:24
Postat av: ousa

Så där äter ja också...fast jag lägger mitt brö i stekpannan innan och låter smöret smälta, sen på med salt...:P

2009-10-18 @ 19:38:21
URL: http://www.metrobloggen.se/correr
Postat av: Rebecca

Vad är det för bröd? Måste säga att pålägget var annerlunda ;)

2009-11-03 @ 20:37:08
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0