Blev både promenad och träning idag

Så mycket motion som det blivit idag var det nog länge sen sist det blev. Både promenad och träning. Kors i taket! Riktigt skönt var det i alla fall att gå en sväng.

Träningen vet jag inte ritkigt hur det gick egentligem... Ett sånt där odefinierbart pass... Inte bra och inte dåligt. Jag var svag i vissa grejer och stark i andra. Vissa saker tog direkt och andra knappt alls... tokigt! jag är i alla fall glad att jag ökade på vikten lite i scottcurlen och det gick bra. Sen så tog chinsen rätt bra också. Puttade på lite med foten sista repsen och då blev jag riktigt trött! nice nice!!! Körde riktigt många på den istället för att byta till latsdrag sen för det är en övning då jag sällan får kramp i handen! och nån kramp orkade jag inte med idag. Min träningsmotivation börjar komma tillbaka nu... Nu är dte väl bara att vänta in att det ska gå bra också... Fast det kan jag ju göra nått åt... slita lite mer helt enkelt! =)

Motion: promenad 45 min
Styrketräning Rygg & Biceps: 8 x chins med hjälp, 4 x rodd 45 kg, 3 x enarmsrodd i maskin 21-17,5 kg, scottcurl, +7,5-5 kg, 3 x ryggresningar 5-2 kg i superset med 3 x cablecurl (5-7 låga, sen höga, sen hela), 3 x ländryggsmaskin

Kommentarer
Postat av: J

Har du prövat att lägga in några veckor, pass, eller övningar med extensiv träning? Shit jag hade träningsvärg i bröstmusklerna i fyrda dagar efteråt och samma sak i ryggen, riktigt riktigt ont! :) Nu är det ju lite svårare att köra extensiv träning själv, men man kan ju fuska upp vikten och sen hålla emot på nedvägen!

2009-09-24 @ 09:26:33
URL: http://bodyandsoul.blogg.se/
Postat av: s

go girl!

2009-09-24 @ 13:13:29
URL: http://www.metrobloggen.se/joggningstjej
Postat av: elin

Heja heja! :D

2009-09-24 @ 18:44:09
URL: http://metrobloggen.se/elinstraning

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0