Det här med att vara sjuk - IGEN...

Jag får nog lite smått äta upp mina ord angående det där med att vara sjuk... Jag rä fortfarande inte bra. Var ju och tränade i onsdags kväll, och sen dess har jag blivit mer krasslig. Jag tror att jag har lunginflammation, men ingen annan verkar tro det. Känns mig i alla fall inte fit for fight för att träna, men inte sjukt nog för att vila eller nått sånt... med andra ord den mest irritersamma sortens sjuka... Man får inte vila helt och inte träna alls.

Jag brukar tänka att det finns två approach att ta när man känner en sjukdom komma krypandes eller funderar på om man kan träna eller inte:
  1. Vila och hoppas att du slipper bli väldigt sjuk.
  2. Gå och träna så att du blir rejält sjuk (och kan undvika det här jobbiga stadiet jag är i nu) så att du kan få det överstökat nån gång och snabbare bli frisk.
Normalt sett så brukar jag tycka att man ska följa approach nummer 2, men den här gången har det inte blivit så och nu får jag dras med den här långa segdragna småsjukan istället. I helgen har jag haft besök så jag har inte haft tid att träna mig rejält sjuk... Iof så vet jag inte om min lilla teori fungerar så här efter sjukdomen, den är mest till innan man blivit sjuk för att antingen undvika eller ge det hela en skjuts... Nu är jag ju redan där... så jag antar att det blir vila ett tag till... Man blir ju lite lätt knäpp av det här. Har inte tränat på en och en halv vecka (förra onsdagen räknas inte)... men snart kan jag väl ändå fåva frisk och fit for fight?

Kommentarer
Postat av: J

Småsjukan e fruktansvärd! Appropå chinsen, ja fast så små skillnader borde ju inte spela så stor roll som typ 3reps...

2009-09-15 @ 09:44:34
URL: http://bodyandsoul.blogg.se/
Postat av: Ebba

Jobbigt. Känner mig också lite halvseg just nu. Så irriterande när man inte kan träna för fullt.. Man känner sig för frisk för att bara sitta inne och häcka, men samtidigt inte tillräckligt bra för att träna och ge allt. Krya på dig :)

2009-09-15 @ 13:06:33
URL: http://ebbastraningsblogg.blogspot.com
Postat av: Martin

bra och kul blogg! det där med träna eller inte träna när man börjar känna sig sjuk är ett evigt dilemma.. peppar peppar så har ajg hållt mig helt frisk sedan veckan efter vasaloppet.. jag tror på bra mat och god sömn.. sen kvittar det hur mkt handsprit man köper på apoteket..:)

/Martin

2009-09-18 @ 22:41:11
URL: http://www.ironmen.se

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0