Kvällsträning avnjuten

Igår blev det ingen träning. Det blev sjukt mycket godis istället!!! Skönt att slappa! =)

Nu ikväll har jag och roomien varit och gymmat. Var peppad sen sist! =) Det gick bra idag också tack och lov. Lite knepigt med latsdraget för jag känner mest bara på vänstersidan. Sen började min hand krampa lite också, men då snodde vi fast oss med dragremmar istället. Himla bra med såna, men lite knivigt att dra fast sig när man är själv. Körde tyngre på rodden bara för att testa. Nån skillnad måste man ju göra. Skivstångsrodden tog väldigt bra. Kör inte så tungt där för får lättont i ländryggen, men det sved fint på slutet! och Scottcurlen körde jag på den högre vikten på alla set idag och det gick bra. Skulle ha kört hantelcurls sen, men blev koncentrationscurls istället. Kändes inte som om de andra tog nått. Knepigt det där... I vissa perioder tar några övningar hur bra som helst och i andra känns det som om de är usla... nu är en usel period för hantelcurl för mig, men det vänder nog.. koncentrationscurlen gick fint iaf! =) tur att man kan variera sig, nu tvingas man ju nästan! =)

Imorn planerar jag att göra ett nytt försök med att springa! Nu ska det gå bättre!

Annars har vi haft traditionell onsdagsmiddag här hemma... Var min tur att laga till de andra. De fick stekt rostbiff med ädelost på, skivad potatis i ugn och sallad och verkade nöjda. =)

Motion: Styrketräning Rygg & Biceps: 3 x chins med hjälp 25-30 kg, 3 x latsdrag 49-47,5 kg, 3 x scottcurl +7,5 kg, 3 x rodd 50-47,5 kg, 3 x skivstångsrodd 29,5 kg, 3 x koncentratioscurl ropset 8-6 kg, 2 x bamsecurl, 3 x ryggresningar

Kommentarer
Postat av: J

Det ska vara någon beachvolleytävling där och då ska vi ha det i sanden :) Blir ju inget hålla takt eller ngt sådant, jag tippar på mer fys ;)

2009-09-30 @ 23:15:15
URL: http://bodyandsoul.blogg.se/
Postat av: J

Ha ha, jag får endast skylla mig själv, tomt i plånboken efter en helg, långt kvar till lön ha ha

2009-10-01 @ 10:02:44
URL: http://bodyandsoul.blogg.se/
Postat av: Ebba

Åh, vad kul med middagar för varandra :)

2009-10-01 @ 12:55:10
URL: http://ebbastraningsblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0