Mycket träning idag!

Efter en lång fika på stan idag så stack vi ut och sprang hela familjen (roomies). Rätt skoj att springa tillsammans och det gick bra också. Vi körde på i ett ganska sakta tempo som passade perfekt. Sprang bort till ett spår här i närheten. Efter ett varv droppade första roomien av, efter andra droppade den andra (hon skulle träna annat ikväll så ville inte ta ut sig) och jag sprang själv ett sista varv lite snabbare. Idag gick jag ingenting och allting kändes bra! Att vi lyckades tima vår tur till precis innan regnet började var ju också bra.

Nu ikväll har jag varit till gymet också. Mycket träning idag! Så här i efterhand hade jag lika gärna kunnat "spara" det passet tills imorn, men nu blev det av idag istället. Bröst, baksida axlar och ländrygg. Det gick både bra och dåligt. Bröst gick uselt. Jag var så svag att det var pinsamt. 40 kg bänkpress brukar kännas som en behaglig vikt för mig, men det var riktigt tungt och jag fick med nöd och näppe upp 8 reps i första setet och sen minskade det med en rep i varje set. Jag som hade tänkt börja höja vikterna där får nog tänka om... De andra bröstövningarna gick också uselt... men sen kom den bra delen. Baksida axlar tog jättebra och likaså ländryggen. Brukar bara köra rygglyft, men körde nån maskin idag också som tog som bara den! Bra det! Ska fortsätta med den! En stark ländrygg vill man ju ha så klart! =)

Nu har jag sett på film och mår faktiskt lite si så där... Min mage gör ont och är uppblåst, jag är trött och slut... Ska bli sköt att sova om ett tag! Hoppas på bättre tider imorn!=)

Motion: Springa 6 km
Styrketräning Bröst, baksida axlar & ländrygg: 3 x bänkpress 40 kg, 3 x sned bänk i smith 26 kg, 3 x sned hantelpress 12 kg, 3 x liggande baksida i cablecross, 3 x baksida med cable, 3 x rygglyft 4-0 kg, 3 x ryggmaskin

Kommentarer
Postat av: Ebba

Härligt tränat! =)

2009-09-04 @ 12:36:46
URL: http://ebbastraningsblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0