Onsdag - friskförklarar mig själv =)

Det blev träning idag, men lugn/lätt träning. Kändes inte som om det var nån bra idé att ta ut sig helt och hållet. det blev benträning idag och trots att jag inte körde fullt ut så blev jag toksvettig. Kanske kan bero på att ben alltid är jobbigt och att jag inte kört det ordentligt sen mitten av juli eller nått... Benpressen tog faktiskt rätt bra på de sista seten trots att det var lätta vikter. Jag kan nog räkna med träningsvärk imorn! =) Mår inte sämre nu heller så jag kan nog friskförklaras hel toch hållet. Är bara lite småsnorig.

Körde några dips i alldeles i början också. Hade ju förträngt mitt mål om att klara 20 st innan sommaren helt och hållet. Jag klarade i alla fall nästan 15 st idag, sååå nära... kom fram en gubbe sen som tyckte att jag var bra på dips så det var ju kul. Jag var stark och gjorde djupa och bra! Får nog ta och träna lite så jag når de där 20 nån gång! =)

Motion: Styrketräning Ben: 14 st dips, 4 x 20+ benpress 140 kg, 3 x liggande bencurl, 3 x utfallsgång med hantlar 7 kg i superset med 3 x stående vadpress 97 kg, 3 x sittande bencurl 63kg, 3 x benspark 42 kg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0