Att visa karaktär...

Idag är en "dålig" dag... Jag har ätit godis idag... 5 ynka dagar kunde jag vara utan... På den sjätte dagen small det... Jag kom hem, var inte hungrig, och sen pof kom ett toksug från ingenstans nästan. Jag skulle kunna älta och analysera det här beteendet till tusen... Det är nämligen vad jag sysslar med i min uppsats just nu... Jag skulle kunna skylla på:
  • att jag ätit väldigt lite under dagen... endast ägg och keso fram tills klockan 14
  • att ingen var hemma att peppa mig och motivera mig att inte ta...
  • att jag hade vaniljkesella hemma som satte igång suget rejält...
  • m.m.m.m.m.m. Listan kan göras sååååååå lång...
... men det tänker jag inte göra... det finns inget att skylla på. Jag har dålig karaktär! Jag kunde inte hålla mig, så enkelt är det... men skam den som ger sig. Imorgon är en ny dag.

Kommentarer
Postat av: emma s

har du ätit godis nu? :O

2010-04-12 @ 17:21:46
URL: http://fitmyself.blogg.se/
Postat av: Vas

Har du inte provat att använda frukt som substitut? Det är väl lika sött åtminstone och snäppet bättre sålänge du inte överkonsumerar :) Hallon, blåbär, banan eller sharonfrukt är det jag slänger fram när jag blir lite sugen och det är faktiskt mycket godare än godis (dont hurt me). Speciellt bra är frysta varianter då det blir lite som isglass vilket gör att det inte går att äta snabbt :)

2010-04-12 @ 19:57:25
Postat av: evis

Blev "inspirerad" av "vas". Köp fryst mango, o käka som godis! Ja e ingen glassperson själv, men det är faktiskt gott.

Hitta "glöden"; som får lågkalorimaten att kännas glammig. Köp tidningar, läkerol, börja snusa. Släng pengar på ytlig motivation!



Eller, om du kommer fram till att de inte är värt de; Sluta kämpa o "ba kör på".



KRam!

2010-04-12 @ 21:54:31
Postat av: Majsan

Jagh arv arit en dålig människa i snart en och en halv vecka...Har åkt på en mastodont förkylning och har tappat all motivation.Bara äter en massa skit rent ut sagt bara för jag inte kan träna...och inte tusan gör det att man kan visa sig i bikini.Blir så arg på mig själv och ändå kan jag inte låta bli. Blir ding.

/M

2010-04-12 @ 23:12:34
URL: http://maajjssans.blogg.se/
Postat av: Jennie

Äsh! Nya starka tag imorgon! Alla faller vi för frestelserna ibland. Acceptera "snedsteget" och fortsätt upp och kämpa igen! Jag tror på dig! :) (känner själv igen mig, haha!)

2010-04-12 @ 23:56:19
URL: http://www.stayfit.nu
Postat av: Johanna

Vas: Frukt är INTE godis och jag tycker INTE att det är särskilt roligt att äta... Sen tror jag inte (bra för dig) att du har samma godissug som mig... Du har ju aldrig varit nån gottegris så länge jag känt dig! =) Men tack för tipset... tanken är god, men i praktiken funkar det inte för mig med frukt!'

Evis: been there, done that! Mango aint got nothing on godis! ;)

Majsan: läs Jennies kommentar! ;) Sen tycker jag iof att godis är den bästa medicinen när man är sjuk, men det är en annan sak!

Jennie: Snedsteget är accepterat och idag är en ny dag! =)

2010-04-13 @ 09:57:40
URL: http://inshape.blogg.se/
Postat av: Sandra

Äh, det visar bara att du är lika mänsklig som oss andra. Och har jag ex. ätit dåligt under dagen så kan jag ge mig den på att det blir massa mackor osv. på kvällen. Ha en bra tisdag!

2010-04-13 @ 14:18:31
URL: http://sandrawest.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0