Har jag tränat idag? I don't know...

Idag har jag varit rätt seg, vilket jag i coh för sig känner mig de flesta dagarna nu för tiden... Det kanske är åldern? Funderade långt och länge på dagens träning. Först blev jag sugen på en morgonpromenad i och med att jag ändå var ute på språng imorse, men la en tanke på mina benhinnor och tog mitt förnuft till fånga och gick hem istället. Nån sorts styrketräning har inte varit att föredra för det är bröst på schemat och jag vill vila axlarna en dag till innan dess. Det lämnade alltså konditionsträning... Springa vile jag inte, återigen på grund av benhinnorna... och att gå till gymet lockade ju inte så jag hade nästan bestämt mig för en vilodag då min ena hurtbulle till roomie drog ut på en springtur... så tillslut bestämde jag mig för att crosstrainern fick bli dagens träning. sög snabbt i mig min PWO endast för attd et inte skulle finnas nån återvändo... kan ju inte sitta framför datorn när det kliar i hela kroppen!

Väl på gymet had ejag väl inga större förhoppningar om att det skulle gå bra. Jag har trots allt inte konditionstränat på crosstrainer sen jag bodde i Västerås, dvs. drygt 1,5 år sen. Jag satte målet till 30 min, men det kändes nästan ouppnåbart. de första 5 min var såååå tunga och jobbiga... men sen gick det bättre. Jag körde på samma motstånde i 30 min... sen sänkte jag 2 hack, men lyckades hålla samma intensitet ändå i ytterligare 10 min... sen sänkte jag lite till innan jag höjde och körde 5 min till... Totalt 45 min... Men det konstiga är att det känns inte riktigt i kroppen som att jag har tränat. Det var väääldigt segt i benen när jag stod där, jag flåsade rejält men jag svettades inte så mycket (brukar svettas som en gris annars) och jag blev inte så trött.. inte heller nu efteråt känns det som at jag har gjort nått särskilt... Det får mig att undra hur effektiv min träning var egentligen... men jag kom iväg iaf och det är huvudsaken...d essutom tränade jag längre än jag hade planerat = grymt!

Motion: Crosstrainer 45 min

Kommentarer
Postat av: emliscious

föredrar löpband framför cross- just av den anledningen att jag inte känner mig så trött i hela kroppen på cross, bara benen liksom! och en seg känsla! men beror det säkert på hur man kör, som du skrev =)

2010-04-13 @ 20:06:27
URL: http://emliscious.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0