Tillbaka på gymet...

Igår blev det äntligen ett gympass. Som jag har längtat. Fast trots att jag har längtat såmycket så kändes det inte alls särskitl kul eller lockande när det väl var dax. nej, nu gäller det att tvinga sig v'g ett tag innan man komme rin i det igen och det börjar flyta på. Körde några lättare benövningar för att röra lite på benen och främst för att inte få så sjuk träningsvärk sennär jag väl tränar ben.... men de övningarna såg jag mest som uppvärmning inför det egentliga passet, rygg och baksida axlar. Det gick faktiskt bättre än väntat. Var inte så mycket svagare än förut, men skillnaden var v'l att jag böev trött så snabbt på andra och tredje seten. Bra kontakt i latsdraget och sjukt kontakt i chinsövningen. Gryyyymt! Roddövningarna gick så där men ländryggen blev sjukt piskad. Jag är nöjd, mycket nöjd..... idag ska det bli ett till pass. Jag längtar just nu! =) Ska köra som en tok! =)

Känner mig totalt förslappad nu efter så här mycket vila, men nu ska det bli bot och bättring... mot en mer aktiv vardag! =) först halvdan träning, sen vila en månad, träna 1,5-2 veckor, vila 2,5 veckor... Galet dåligt har jag tränat på sistonde. Nu ska jag köra på. Semestern är snart slut och då är det lättare att få tid.

Motion: styrketräning ben & rygg: 4 x benpress 160 kg, 2 x utfall i smithmaskin, 3 x latsdrag 56 kg, 3 x rodd 50-55-50 kg, 3 x chins med smalt grepp, 3 x roddmaskin 49 kg, 2 x liggande baksida, 2 x baksideflyes, 3 x ländryggsmaskin, 3 x ryggresningar. Springa 1 km

Kommentarer
Postat av: emma s

God work! :D

2010-08-05 @ 10:54:57
URL: http://fitmyself.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0