Utvärdering av Dietvecka 1

Resultat: -1,5 kg

Tror jag i alla fall... Våran våg verkar ha fått ett litet eget liv och ibland börjar den från 0 och ibland från 2,3 så det fick bli en tolkningsfråga imorse. Jag är faktiskt väldigt nöjd med resultatet, särskilt med tanke på att jag hade två stycken fulla ätardagar (fredag och lördag). I övrigt har jag hållt mig till det jag ska väldigt bra. Inget fusk alls. Har rört mig mycket också och idag har jag börjat dagen med en promenad. Härligt! Blir spännande atts e nästa veckas resultat. Jag räknar med att det är mindre, men fortfarande minus. Fortsättning följer...

Kommentarer
Postat av: Jimmy

Härligt, alltid roligt att se resultat. Ligger själv i deff just nu och precis som dig så tappade jag vikt relativt snabbt ibörjan och sen minskade farten på viktnedgången. Räknar du kcal?

2010-08-23 @ 14:10:42
URL: http://itfeelsgood.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jimmy: både ja och nej... Jag har ett färdigt kostschema som jag följer där jag väger all mat som jag äter och på så sätt räknar jag ju kcal, men även gram av protein, kolhydrater och fett.

2010-08-23 @ 14:40:35
URL: http://inshape.blogg.se/
Postat av: emma s

Ja, den var ju lite lik din du hade på examen XD jag jobbar på med stången, sjukt skoj, men har ordentlig träningsverk nu. Måste ju betyda att latsen växer så det knakar :DBra jobbat med deffen oxå! go, go, go! :D Jag har kört lite smygstart än så länge bara (A)

2010-08-23 @ 16:00:33
URL: http://fitmyself.blogg.se/
Postat av: Ebba

Åh, skitbra ju!! :D

2010-08-23 @ 17:52:27
URL: http://ebbastraningsblogg.blogspot.com
Postat av: Ousa

Oj, på en vecka är de ju MYCKET! Tänk på att dricka mer än normalt, så ser du om det är vätska eller massa du tappar. Keep up the good work!

2010-08-24 @ 06:19:30
URL: http://www.correr-ousa.blogpot.com

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0