"Varannan gång"-pass?

Ja, det verkar nästan som att det är varannan gång jag går till gymet som det känns som att det går bra och varannan gång som det känns dåligt. Mycket mystiskt. Måndagens rygg = bra, Tisdagens Bröst/Axlar = dåligt, Torsdag Ben = Bra. Vad kommer att hända när det är dax för armar ikväll? Föhoppningsvis bryter jag trenden och får ett strålande pass!

Gårdagens pass gick som sagt bra. Kände mig lite småmör i benen redan efter morgonens löpning, men det funkade fint ändå. Hade lite tidspress för det var tänkt att vi skulle ner på stan och öla efter passet, men det ställde vi in sen. Blev många set på benpressen och jag har tydligen börjat gå djupare där nu, nästan 90 grader. Ska försöka komma ännu djupare nästa gång. Tror det är tack vare att jag kört knäböj så väldigt djupt som det funkar. Benpressen tog i alla fall härligt och jag låg mellan 17-22 reps per set. Alla andra övnigar tog också bra. Särskilt bra tog bencurlarna då jag fick lite hjälp med någon sista reps när jag inte orkade längre. Tog sjukt bra. Körde dropset sista setetn på benspark och det fick det att svida rejält också. Nästa benpass vill jag köra lite knäböj igen, men kanske med fri stång nu. Vi får se nästa vecka helt enkelt! Just nu är det riktigt kul att köra ben! =)

Motion: springa 5,2 km
Styrketräning Ben: 6 x benpress 200-220-220-220-200-180 kg, 3 x stående vadpress 106 kg, 3 x liggande bencurl 45 kg, 3 x sittande bencurl 70-70-63 kg, 3 x benspark 63-63-63drop kg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0