Benpass på en lördag

Japp, vid 12 idag så entrade jag gymet för ett benpass. Var väl inte jättesugen, men det skulle ändå bli skönt att mosa ut lite energi ur benen. Värmde upp lite med knäböj med fri stång först men när jag började lägga på vikt så kände jag lite i ryggen (samma ställe där det gjorde ont när jag red) så jag bestämde mig för att skippa den övningen. Var länge sen jag körde med fri stång men nu gjorde jag 2 set med 40 kg och riktigt djupt. Hurra vad bra! Har aldrig tordats gå djupt i den övningen innan men jag antar att övningen i smithmaskinen har hjälpt mig med det. Jag fortsatte i alla fall till benpressen. För att gottgöra för den uteblivna knäböjen körde jag öven 4 set med hög och smalare fotställning. Jag tycker att det tar extra bra på framsida lår och även rumpan. i övrigt blev det de vanliga maskinövningarna för fram- och baksida lår. Körde några dropset som tog finfint. Jag pressade mig kanske inte till det yttersta i alla övningar, men jag tycker ändå det var ett bra pass. =)

Utöver det har jag även varit på stan med min kära pojkvä. Vi har klarat av större delen av julklapparna och mös med god mat. Härligt! Ikväll blir det mer mys.

Motion: Styrketräning Ben: 5 x benpress bred fotsättning 200-240-240-200-200 kg, 4 x benpress hög smal fotsättning 160 kg, 3 x stående vadpress 115-115-88 kg, 3 x liggande lårcurl 45 kg drop, 3 x benspark 40 kg, 3 x sittande lårcurl 40 kg

Kommentarer
Postat av: Ebba

Vad duktig du är med träningen! :)

2010-12-05 @ 11:51:43
URL: http://ebbastraningsblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0