Bonusträning

Jag fick faktiskt upp mersmaken för träningen med mitt benpass så jag var sugen på att träna igår också, trots att jag redan tränat igenom mina vanliga 4 pass/vecka för veckan. Jag gick till gymet och körde ett grymt axelpass! Riktigt roligt var det och grymt bra tog det. Sämsta övningen var sidolyft i cablecrossen. Den övningen tycker jag har tagit bra länge men på sistonde har den känts lite sämre så jag ska nog skippa den ett tag. Jag är rätt glad över axelpressen i både maskin och med hantlar. Med hantlar kunde jag köra rätt kontrollerat och med bra kontakt och i maskin kunde jag mosa på rejält. Så himla skönt att köra dropset där på slutet. Jag blev totalt slut. Även "luft"-vikter kändes sjukt tunga. Det blev en övning mer än jag vanligtvis kör för axlarna och sen testade jag på 2 set på en övning för baksida axlar som jag aldrig kör. Framåtlutade flyes med hantlar. Var visserligen rejält trött i de musklerna när jag testade (efter 5 set andra övningar) men den tog rätt bra kändes det som. allt som allt ett väldigt bra pass och bäst av allt är att jag känner mig riktigt peppad att träna nu! =)

Tanken var egentligen att jag skulle ha tagit en långpromenad igår, men det hade kommit så mycket snö så bara att pulsa ut till bilen och borsta av snön för att ta mig till gymet gjorde att jag blev blöt om fötterna. Istälelt blev det som sagt en härlig stund på gymet. idag ska jag nog ta mig ut och knata lite istället. Måste ju lyssna på min ljudbok. =)

Motion: Styrketräning Axlar: 4 x hantelpress 15-15-15-12 kg, 3 x sidolyft i cable, 4 x sidolyft med hantlar 8-8-8-6 kg, 3 x framåtlyft med hantel 7 kg, 4 x axelpress i maskin med dropset 25-30-30-25 kg, 3 x liggande baksida i CC, 2 x baksideflyes i CC, 2 x baksideflyes med hantlar 5 kg, 3 x situps

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0