Ett pass med "drag och slit" lite här och där...

Det som skulle ha blivit gårdagens kvällspass fick bli dagens morgonpass istället... några timmar hit eller det kan ju kvitta. Någon gång vid 4-5 igår blev jag sjuuukt osugen på att gå till gymet, men det var nära att jag tog mig iväg i alla fall... fast tillslut blev jag hemma så jag körde samma pass idag istället. Passet blev rygg med ganska lätta vikter och strikt och långsamt utförande. De gick faktiskt riktigt bra och bara av uppvärmingen med skivstångsrodd på 22 kg kändes det rejält i ryggen. Hade tänkt fortsätta med den övningen, men den riktiga stången var upptagen (typ hela tiden jag var där, av EN person) så jag gjorde ett försök i smithen innan jag gav upp och körde vanlig rodd istället. Brukar aldrig börja mina ryggpass med rodd så det var härligt med omväxling. Jag kände dessutom även i mina lats idag när jag körde rodden och det har jag aldrig gjort förut. Härligt! jag är äve glad över latsdraget för jag körde 2 set utan dragremmar och det kändes bra. Kände bara av liiite kramp i underarmen på slutet av andra setet så jag körde mina 2 sista set med rätt lösa dragremmar. Fick bra kontakt både med stången och V-handtag. V-handtag har jag inte kört på länge så det var roligt. T-bar rodd har jag inte heller kört på länge och kör inte särskilt ofta, men det var roligt att köra idag. Förutom de övningar jag har skrivit upp så var jag öven runt och testade lite olika grejer, men det blev bara halvdana set här och där. Jag hade tänkt köra biceps också, men hade ingen större luft och fick ingen kontakt när jag testade så sparar det till ett annat pass istället. Allt som allt var det ett bra pass!

I eftermiddag ska jag ut och rida i snön med Magic. Tur att jag var smart nog att investera i ett par vinterridvantar när jag jag på Globen i helgen för det är -10 grader ute idag. Det enda jag är orolig för är mina öron, men det går nog bra. Köpte 2 st nya ridbyxor på Globen också. Pikeur, det enda vettiga att köpa i ridbyxväg. Underbar kvalitet!

Motion: Ridning
Styrketräning Rygg: 4 x rodd 40 kg, 4 x latsdrag 42 kg, 3 x T-bar rodd 10 kg, 3 x latsdrag V-handtag 42 kg, 3 x ryggresningar, 3 x ländryggsmaskin 30 kg

Kommentarer
Postat av: sandra

hej vilken intressant blogg :D inspiration fick man verkligen :D jag läste att du rider, haru egen? :D

2010-12-02 @ 16:44:27
URL: http://helgesandras.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0