Ett sent och härligt träningspass avslutar dagen

Idag blev det träning sista timmen innan gymet stängde, dvs 21-22. Sällan jag tränar så sent nu för tiden men ibland finns det inget annat att göra. En stor fördel med att träna så sent är att det är så lite folk på gymet att man kan göra vad man vill och sprida ut sig bäst man känner för. Mycket bra! =) Det blev i alla fall ett efterlängtat ryggpass och jag fick riktigt bra kontakt i de flesta övningar. Förutom de övningar somjag har skrivit upp så sprang jag även runt och smådrog och testade på övningar som jag varit sugen på innan, men de som jag har skrivit upp är de som jag genomförde flera set på och som jag räknar som träning och inte "lek". Bäst av allt tog rodden i början, latsmaskinen och den lätta skivstångsrodden som jag supersetade med pullovers. Pullovers är en sån övning som jag testade på, men körde flera set på bara för att känna lite på... Tror inte att jag fick till den helt, men däremot blev som sagt rodden väldigt bra då... Jag blev i alla fall rejält trött i ryggen vilket var mitt mål. Nu är det bara att hoppas att den äxer och knakar tills nästa gång... =)

Nu håller jag på att packa... Imorn kl 7 så ska jag nämligen köra upp till mina föräldrar i Jämtland. Äntligen ska jag åka mot det riktiga julfirandet! Annars har jag haft fullt upp hela dagen. Varit på stan och shoppat sista julklapparna, städat ordentligt, tvättat, haft min pojkäns föräldrar och mormor på besök och sist men inte minst träning... Det kommer i alla fall bli en del träning när jag är uppe i Jämtland också... Skönt att komma igång efter sjukan.

Motion: Styrketräning Ry gg: 4 x rodd 45-45-40-40 kg, 4 x latsdrag 42 kg, 4 x T-bar rodd 15 kg, 4 x latsmaskin 40 kg i superset med 3 x ryggresningar, 3 x pullover i superset med 3 x skivstångsrodd 32 kg, 3 x ländryggsmaskin

Kommentarer
Postat av: emliscious

Ja visst är det skönt! måndag kväll ska man egentligen undvika att träna, då är det ju hysteriskt!! haha! optimalt är nä det är lite folk men att alla som är där är super vältränade och kör stenhårt haha så man blir inspirerad =)

2010-12-22 @ 08:51:28
URL: http://emliscious.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0