Höjdpunkter från igår och idag...

  • Dips... Klarade som 4:e övning 18-10-6 dips själv och några etra med hjälp. Snacka om att överträffa mina egna förväntningar. Trodde knappt att jag skulle orka göra 5 st eftersom jag inte kört chins särskilt mycket på sistonde och jag rdan kört en tricepsövning och 2 st bicepsövningar. Tji fick jag. Mitt tidigare rekord är 18 st och det gjrode jag själv nu också i första setet. Gött!
  • Smal bänkpress. Brorsan introducerade mig för en (för mig) ny tricepsövning som det tog ett tag att få in känslan på men på sista setet tog det finfint. Kommer att bli fler gånger på den. 3 set á 40 kg.
  • Fitnessfestivalens mässa. I väntar på att Emma skulle komma så kunde jag och brorsan inte hålla oss utan vi begav oss till korsvägen för att gå på bara själva mässan idag. Jag kom hem med nya Rage nitro, 2 st Smartshakes och 20 st Dahlblads bars, träningsglädje och motivation och dessutom såg jag även Sm i chins. Sjukt starka tjejer och killar.
  • Rage nitro. Jag tror den kommer att vara grym! ska testa nu strax!
Nu väntar vi fortfarande på Emma.. sen blir dte ett grymt benpass på gymet. Imorn mer fitnessfestival och då ska vi även se på tävlingarna. Kommer att bli gryyyymt!

Kommentarer
Postat av: cassandra

18 chins??? ehh det skulle jag vilja se!

många som tävlar i atletic fitness gör max det antalet........ eller var det dips? du skriver chins och dips i samma mening! svårt att tro att du gjorde 18 godkända dips iochförsig...

2010-12-11 @ 16:52:55
Postat av: Johanna

Cassandra: Dips så klart! =)

2010-12-11 @ 18:16:20
URL: http://inshape.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0