Kalla tår...

Det blev en riktigt härlig ridtur i vintervädret igår. Strålande sol, klasblå himmel, snäll häst och bra underlag. Och varma öron... tyvärr blev mina tår som isbitar när jag skrittade av hästen på slutet. Iiiiiskallt... jag kanske får skylla mig själv när jag rider i tunna strumpor och läderstövlar... men de är ju så bra att rida i. Det bästa! Hoppas det är varmare imorn så mina tår kan få behålla värmen... Blir inga varmare skor/stövlar att rida i förrän till jul då jag hämtar hem lite mer grejer från mina föräldrar. Blir fullt förråd tillslut med alla mina saker! =)

Idag har jag inte orkat gjort särskilt mycket alls... Ätit mycket, slöat mycket och sökt ett jobb hos ett bantningsföretag är det jag gjort hittills... Ska snart se en film och söka flera jobb... Jag har inte bestämt mig än om det blir träning eller inte idag. Jag har i alla fall grym träningsvärk i ländryggen från igår. Häääärligt! Även i övre delen av ryggen, men den känns inte lika mycket. Annars gillar jag att ha träningsvärk. Känns att man gjort nått.

Kommentarer
Postat av: emma s

Super mysigt att rida i snön jue! x) Tycker du ska masa dig iväg o träna lite idag med! Ses så, upp och ta på dig träningskläderna nu! ;) :D

2010-12-02 @ 15:01:45
URL: http://fitmyself.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0