Kan det bara inte gå över nån gång...

Det är så himla tråkigt att vara sjuk. Det finns inget vettigt att göra. Inte för att jag brukar göra så mycket vettigt om dagarna annars heller, men ändå. Igår fick jag dessutom skippa ridningen för den här dumma sjukan... men idag känner jag mig bättre, jag kanske kan träna ikväll... Kanske, vi får se. Jag är inte i perfekt skick än och man ska ju vänta tills man är helt frisk och lite till, men vem orkar vänta? Men vi får se hur jag gör...

Annars så måste jag faktiskt masa mig ut idag också. Ytterligare en intervju i eftermiddag. Lite dumt att när jag är frisk är det inte mycket som händer på den fronten, men nu under sjukan har jag fått släpa mig iväg 3 dagar på rad med min hesa raspiga röst, hostningar och allt annat än pigga uppsyn... Men men, de får ju se mig från mig värsta sida så sen kan det ju bar abli bättre! =) Imorn blir det i alla fall ridning och nästan garanterat gym. På kvällen blir det även konsert med Robyn på Trådgårn... Det ni! =)

Kommentarer
Postat av: emliscious

men du!

om du är sjuk kan du ju blogga massor =) vore jkul att läsa lite mer om dina tankar inför fitness! så roligt att du bestämt dig för att tävla men vore kul att läsa mer om hur du motiverar dig, varför du vill tävla och vad du tänker om tiden fram till tävlingen! ska du ha en PT eller köra själv?! hur tänker du med träning, kost, upplägg?! jag är nyfiken =)

2010-12-16 @ 13:43:59
URL: http://emliscious.blogspot.com/
Postat av: Johanna

Emelie: Så sant... Har inte riktigt funderat ut allt det där själ än, men snart skriver jag ut lite tankar som jag har... =)

2010-12-16 @ 16:24:56
URL: http://inshape.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0