Oj vad roligt det är att träna...

Nått som faktiskt INTE går bra med träningen just nu är bröst. Det känns som att jag bara blir svagare och svagare. 45 kg bänkpress i smithen kändes nästan oövervinnerligt igår trots att jag för några månader sen brukade köra ina set på 55-52,5 kg i vanliga bänkpressen. Jag tycker dessutom att jag får ganska dålig kontakt också... Fy, det är alltid tråkigt när det känns som att man går bakåt i utvecklingen... men ofta, i alla fall inom ridningen, brukar det vara så att man tar ett steg tillbaka innan man kan ta 2 st framåt i uytevcklingen... Jag får helt enkelt fortsätta och hoppas på att samma ska ske med det här. Annars så körde jag rätt många bröstövningar igår, 5 st. Jag körde även armar, både biceps och triceps, efteråt. Jag har inte kört armar på typ 3 veckor så jag körde lite lättare än vanligt. Biceps gick inge vidare. Jag hade svårt att få kontakt, särskilt i hantelcurlen som annars brukar vara superbra för just det. Triceps kändes super. Kontakt på en gång och hujedamig vad det sved. Avslutade passet med den sista bröstövningen. Trots bristande styrka så var det ett häääärligt pass! Nu har jag hittat motivationen, glädjen och suget till träningen igen! =)

I natt har det kommit ytterligare snö här i Göteborg. Nu har vi så mycket snö att det måste vara nått slags rekord... Det var ju 2 "snöningar" sen som folk sa till mig att det var mååånga år sen vi haft så här mycket snö sist. Jag tycker i alla fall att det är härligt. Och det är så ljust och fint ute med all snö på träden och så. Ska det va vinter så ska det va så här... antingen rejält med snö eller ingen alls, aldrig slask. Nej nus ka jag baka lussekatter, igen. =)

Motion: Ridning
Styrketräning Bröst & Armar: 4 x bänkpress i smith 45-45-45-35 kg, 3 x sned hantelpress 15 kg, 3 x bröstpress i maskin 45 kg dropset, 3 x pecdec 28 kg, 3 x hantelcurl 13 kg, 3 x pushdown 20 kg, 3 x liggande curl mot pannan, 3 x rep över huvudet, 3 x flyes i CC

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0