Testade om jag hade någon kondition kvar...

Nu är jag nyss hemkommen från gymet. Det blev ingen träning igårkväll utan den blev idag förmiddag istället, precis som förra passet. När jag ska träna själv har jag kommit fram till att jag tycker att det är rätt trivsamt att träna på morgonen/förmiddage. Lite folk på gymet och jag hinner inte sega ner mig i soffan. Det blev ett ganska härligt pass idag, men styrka var inte mycket att hänga i julgranen. Det kändes inte alls som att jag orkade mycket. Istället körde jag på lägre vikter på alla bröstövningarna och jag fick grym kontakt av det. Riktigt härligt. Men den stora utmaningen idag var inte bröstträningen utan jag hade bestämt mig för att springa. Det var rätt länge sen jag sprang nu och extremt länge sen jag hade någon sorts rutin med det hela. idag var alltså bara lite "prova på". Både prova på om jag faktiskt hade någon kondition kvar, om mina benhinnor pallade och om mitt tålamod klarade att stå på löpbandet i en halvtimme. Allihopa lyckades jag med! Jag sprang inte särskilt fort utan varierade mellan 10,0-10,2 km/h men det kändes alldeles lagomt. Det var behagligt jobbigt och det svåraste var under de perioder som jag var på gränsen att få håll. Jag vill absolut få in rutin på att springa/konditionsträna nu. 2 ggr i veckan vore det bästa, men minst en i alla fall. Jag avslutade passet med riktigt skön magträning mellan benstretchen. Sitter snett i en magmaskin för att träna sneda magmusklerna och det tar som tusan! Trots bristen på styrka i bröstövingarna så tycker jag att det var ett bra pass! Thumbs up!

Snart ska jag äta nått och dra till stallet. Blir en ridtur idag igen och det sk abli jätteskönt. Dumt bara att jag har ont i ena sidan av ryggen. Sist när jag red hade jag svårt i vänstergaloppen pga ryggen (i galoppen sitter man och skjuter fram en höft hela tiden) och på slutet även i traven när jag satt ner. Hoppas att det inte känns nått när jag rider idag, men tror nästan det i och med att det känns sämre än i onsdags redan nu... Nästa vecka blir det ridning tisdag och onsdag. Jag är verkligen glad att jag tagit upp ridningen lite igen.

Motion: Styrketräning Bröst & Mage: 4 x bänk i smith, 4 x bröstpress dropset, 3 x flyes i CC undre trissan, 3 x pecdec, 3 x sneda crunches i maskin per sida, 3 x situps
Springa 5 km, Ridning

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0