Min upplevelse och några tankar kring FF

Först och främst, Gud vad skönt det var att slippa åka långt för att komma hem efter festivalen. När Emma skulle gå för att orka köra till Stockholm och komma hem i rimlig tid kände jag att jag var glad att jag bara hade två spårvagnsstop, alt en liten promenad hem. Nu har jag lämnat brorsan på tåget och har några timmar för mig själv att slappa innan jag ska hämta min kära pojkvän på flyget från Berlin. Full fart!

Till Fitnessfestivalen då... det var väldigt roligt. Det var kul både igår på mässan då jag och brorsan shoppade och tittade på chins-SM. Tjejen som vann klarade 32 chins... Jag har som mest gjort 3. XD Idag har vi tittat på tävlingarna inne i Kongresshallen också. Riktigt roligt! Har även sett massa "kändisar" och olika bloggare som jag känner igen. Riktigt roligt har det varit och jag är väldigt glad att jag gick på hela grejen i år. Jag känner mig verkligen jättemotiverad till att träna som en tok, växa och få mer muskler. helst skulle jag dra till gymet nu, men tyvärr så är det redan stängt (Sats borde införa passerkort för oss som vill gymma). Imorn däremot ska jag ge järnet. Nu är det bara att vänta på nästa års fitnessfestival, om det inte blir att jag åker på nån tävling innan dess också... =)

Mina tankar om tävlingarna...
Självklart roligt att se tjejerna för det är dem jag kan identifiera mig med och inspireras av mest men jag kan inte säga annat än att Body Fitness är en seeeg tävlingsklass. Roligare var boddybuilding och Cbb med lite mer showigare inslag och prestationsmoment istället för att bara "stå och snurra". Det är nog bra att baddräktsmomentet försvinner nästa år så slipper det bli så långdraget. Jag är dessutom van vid lååååånga dressyrtävlingar så jag borde klara av långa, sega tävlingar. Som staketprofessor var min första tanke, och även brorsans och Emmas, när de korta tjejerna kom in var vilken otroligt skiftande nivå det var på tjejerna. Merparten av dem hade kanske kunnat träna ett tag till innan de ställde upp på tävling, men samtidigt förstår jag att det är kul att vara med iom att man får ett mål och nått att sträva efter. När jag såg dem blev jag väldigt besviken, men besvikelsen försvann när den mellanlånga klassen kom in där tjejerna hade mer muskler och var i bättre form. Jag tycker ändå att det är imponerande att de orkat kämpa ela ägen fram till tävling. Kanske var det den PINSAMT DÅLIGA speakern till Body Fitness-klasserna som drog ner mitt intryck. Herregud alltså... jag trodde att de skulle byta ut henne snabbt som attan men hon blev kvar genom alla 3 klasser och ronder och hann på slutet slänga ur sig grodor som att "man inte kan förstå att det finns tjejer som faktiskt kan vara smarta". Nu låter det kanske som att jag är väldigt negativ till Body Fitness, men så är inte fallet alls... Berättar mer om det sen...

Roligast att titta på var finalerna i alla klasser. Roligast av allt var Classic Bodybuilding långa klassen för endast där såg vinnaren faktiskt riktigt genuint glad ut när han vann! Grattis!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0