Bröst & triceps piskade

Igår kväll vad jag lite sugen på att piska mitt morgonspringpass genom att återigen kliva upp och springa direkt på morgonen... i och med att jag ätit massa godis och glass inpå sena kvällen kände jag mig bra laddad (annars brukar jag inte kunna springa på morgonen utan att vara totalt orkeslös). Men tji fick jag, tydligen valde jag att sova istället för jag vaknade strax innan 10 och inte kvart i 8 som var planen... Då kändes det som att jag redan sovit bort min springtid och det var bara att ge sig på tentan igen istället... Attans också, men men!

Tog mig i alla fall iväg till gymet nu på eftermiddag. Fyyy vad det kändes som att jag hade blivit svag!!! Bänkpressen gick otroligt tungt och hade ingensom kunde passa så det var lite läskigt men gick bra. Sneda bänken tog som bara den!!! Likaså alla tricepsövningar så jag var väldigt nöjd på så sätt... lite kass styrka bara. Kan visserligen bero på 2 dagars moffande också. Sen sprang jag lite också för att ta igen morgonen... 2 km som kändes jättebra!!! =)

Motion: Styrketräning Bröst & Triceps: 4 x bänkpress 50-40 kg, 3 x sned bänk i smith 26 kg, 3 x pushdowns 45 kg, 3 x pecdec 21 kg, 3 x frenchpress 24,5-22 kg, 3 x rep över huvudet 35-30 kg. Springa 2 km

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0