Mera träningssällskap?

Woohooo igår vad äntligen dagen kommen! Alltså dagen då min icke-tränande roomie hade bestämt sig för att börja träna. Som jaghar väntat!!! Så igår följde hon med och tränade med mig... så emellan varje övning eller set så visade jag henne massa övningar. Vi var på gymet i 2 timmar totalt, barav kanske 1 timmes riktigt träning. Det gick riktigt bra också. Jag kunde ta lite tyngre på pressen bakom nacken och fick riktigt fin kontakt i alla övningar så jag är riktigt nöjd med passet. Däremot vet jag inte om roomien kommer att fortsätta för hon fick bara teckna årskort och det är ju inte så lämpligt när man till 90 % kommer att flytta i juni... Alternativet var månadskort för 850 kr i månaden, inte så passande pris för en student... Himla pissigt system... men tror on skulle gå dit idag för att försöka se om nån med lite mer ansvar kunde fixa en annan deal till henne... annars blir det og ingen träning. 4-månaderskort eller nått sånt vore ju toppen! Vi får se vart det hela slutar!

Nu ska jag och den andra roomien strax bege oss ut på en promenad och svänga förbi Willys så jag kan shoppa lite emr mat! Eller i alla fall keso och fil. Mums! Härligt! =)

Motion: Promenad 45 min
Styrketräning Axlar & Mage: 5 min crosstrainer, 3 x sidolyft med hantlar 8-7 kg, 4 x stående skivstångspress 19,5 kg, 3 x stående skivstångspress bakom nacken 17 kg, 3 x sidolyft i maskin 15 kg, 3 x liggande baksida i CC 12,5 kg, 2 x hög rodd 24,5 kg, 3 x benlyft, 3 x situps, 2 x magmaskin

Kommentarer
Postat av: Sandra

850 spänn i månaden? Låter ju helt sjukt!

2010-01-22 @ 13:08:51
URL: http://sandrawest.blogspot.com
Postat av: Anna

Härligt med sällskap!

2010-01-22 @ 15:48:23
URL: http://metrobloggen.se/annoula

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0