Helgen...

Fredagen bjöd inte bara på en promenad utan även ett ryggpass. Hääääärligt var det. Dessutom så hittade jag mina dragremmar på gymet också. De har varit borta ett tag, men antar att jag glömt dem där. Lätt hänt. Nu är de dock i säkert förvar här hemma igen. =) Till passet då, fick grym kontakt när jag körde latsdrag. Det var riktigt härligt för har alltid svårt med det. Det blev inte så tunga vikter på någon övning, men allting kändes väldigt bra. Dock hade jag ont i ländryggen sen dagen innan såkunde inte köra de roddövningar jag hade tänkt, men det ordnade sig bra ändå. La även in lite mage och baksida axlar i passet. Var väldigt nöjd tillslut! Det är sååå härligt att träna! =)

Helgen har varit underbar. Mycket fotboll och mys. I fredags blev det VM (dumma uruguay) på en bar här i stan. I lördags åkte vi ut till havet och låg på klipporna hela dagen. Sen fotboll och grillning hos några. Sen fotboll och vinpimplande här hemma innan vi drog ut på stan. Var helt galet mycket folk på Port de Solei så även om vi stod på listan var det omöjligt att komma in, eller ens fram. Istället drog vi vidare till några andra ställen. Gårdagen spåenderades som en dagen-efter ska göras. I soffan framför flera filmer och nån serie med pizza och massor av godis och kramar. Hääärligt! En perfekt söndag med andra ord.

Idag har jag börjat dagen med en promenad. Riktigt skönt. Nu sitter jag och klurar på vad det ska bli för träning idag. Antingen ska jag springa och köra mitt livs första backinternaller, eller så ska jag köra bröst och triceps på gymet... Berättar sen vad... Spänningen är olidlig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0