Uuuuuuunderbart fredagspass

Morgonträning har guld i mun, ibland åtminstånde. Idag var en sån gång. jag ska åka bort över helgen nu vid lunch och ville passa på att klämma in ett träningspass innan dess, helst med både styrka och cardio. Började med att springa lite på löpbandet. Målet var 2 km, vilket jag tyckte var lite för högt satt med tanke på att jag precis käkat frukost och väldigt lätt brukar få håll då. Men nått håll fanns inte i sikte och bandet rullade på till 3 km på 16:40. Mycket bra. Inte särskilt jobbigt heller. Sen så gick jag på det igen efter jag hade kört mitt "riktiga" pass, dvs stycketräningen. 2 km var målet även här och det uppfyllde jag på 11:20. Uuuuunderbart! 5 km, lätt som en plätt (nästan iaf).

Sen till den "riktiga" träningen. Har sjuk träningsvärk i mina bröstmuskler och till och med lite i axlarna så att träna axlar idag var verkligen en utmaning. Skippade hantelpressen till förmån för militärpress istället. Gick galant och kändes som tusan i axlarna. Se bytte jag ner till en lättare stång och fortsatte att pressa men bakom nacken. Ajaj vad det kändes. Efter några sidolyft i CCn så avslutade jag med vanliga hantelsidolyft och där kan vi prata om smärta. Det gjorde Oooooooont att lyfta hantlarna vid första rep, gick över efetr ca 3 så jag fick nån smärtfri och sen kom det tillbaka nästan ännu värre. Kände mig rätt nöjd med axelmoset då! =) Nöjd och lycklig! Även triceps gick underbart bra. Kontakt från start som höll i sig hela tiden. Det sved, det brände, det smärtade, men jag körde på tills dte inte gick nått mer, och så körde jag lite till i de övningar där jag kunde hjälpa till/fuska. Mkt bra sätt att få ut det sista tycker jag. Totalt slut i musklerna sen. Mission accomplished!

Motion: Springa 5 km (3+2)
Styrketräning Axlar & Triceps: 4 x stående militärpress 24,5 kg, 4 x stående press bakom nacken 19,5 kg, 4 x sidolyft i CC, 3 x sidolyft med hantlar 6 kg, 3 x pushdowns 50-55-50 kg, 3 x rep över huvudet 35 kg, 3 x enarmspushdowms 15 kg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0