Provträning på McFit Playa de Palma

Ja, nu var det visserligen i tisdags provträningen ägde rum och idag är det torsdag, men jag har faktiskt semester och kan ju inte hänga vid datorn hela tiden ju! ;) Väldigt bra gym var dte. Rent, fräscht, många bra maskiner. Lite trångt vid de fria vikterna... att jag och brorsan timade in precis när det var som mest folk gjorde kanske inte det ela bättre... Som ni ser så kan de öppna upp hela väggarna, vilket de gjrode när vi var där... Och sen låg jag och gjorde situps och spanade ut på halvet... Värre träningsupplevelse har man väl haft! XD Annars blev det ett rätt förvirrat pass. Vi tränad ehela kroppen. Gick och drog och slet lite här och där helt enkelt. Det var roligt i alla fall och faktiskt första gången jag testar ett gym utanför Sveriges gränser. Muy bien är mitt betyg. =) trevlig personal var det dessutom.

Igår blev det en 40 minuters powerwalk med mamma och idag har jag varit sjukt bakis så jag har sysselsatt mig med så lite aktivitet som möjligt. Får se om det blir nått mer McFit. Jag ska i alla fall ta i alla fall en till löptur innan jag åker härifrån. =)

Kommentarer
Postat av: emma s

Oho, nice! Ni får inte vara så finkänsliga vid de fria vikterna, använd vassa armbågar så aktar nog folket sig ska du se! DD



Tyvärr har jag haft krafter nog att packa. :| En kommer och hämtar garderoben imorn... Hur har du tänkt med Charlott och Malmö flytten ska du med eller? Hon har inte tänkt åka upp igen, utan ska försöka hyra bil och släp hon kan lämna i Malmö. Maila mig!



Puss o kram x)

2010-06-17 @ 18:54:32
URL: http://fitmyself.blogg.se/
Postat av: Anna

Härligt, härligt att testa ett nytt gym!

2010-06-17 @ 21:45:25
URL: http://www.annoula.se

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0