Ur fas...

ja, precis... Jag känner mig ur fas... med något så oväsentligt som mitt bloggande... men det stör mig faktiskt. Klockan är kvart i 4 och jag har fortfarande inte bloggat om gårdagens träningspass... ska jag då göra det innan eller efter jag skriver nått om dagens pass? Jag har flyttat de flesta styrkepass till 6-7 tiden för att passa in roligt träningssällskap och sen blir det inte så mycket met internet för min del efter det... rätt skönt eftersom jag normalt sett sitter uppkopplad varenda vaken minut... men ändå... min bloggning kommer ur fas.

För att upprätthålla ordningen här så kan jag meddela att igår tränade jag rygg och biceps. Latsövningarna tog riktigt gött. Rodden sådär, men maskinrodden och ländryggsövningarna brände fint. Biceps gick även det okej... Ett helt okej pass med andra ord.

Idag har jag sprungit. Även idag med inställningen att bara röra mig litegrann och att det är tidseffektivare att springa än att gå. Dock svider det liiiiite att det är så fint väder ute och jag springer inne... men men, till våren ska jag faktiskt ta mig ut. Fast iof så gillar jag att springa inomhus... Lite knäppt kanske. Jag hade lite träningsvärk kvar i benen sen fredagens grymma benpass och var fruktansvärt trött och seg (var nära att jag inte kom iväg), så förhoppningarna var väl inte så höga... men de överträffades... Det gick ritkigt bra... benen gjorde inte ont (så förhoppningsvis slipper jag inlägg) och jag kunde springa i ganska bra tempo... Sprang på i 5 km och sen saktare i den sista 3 km... Det var riktigt jobbigt på slutet, men ack så sköööönt! jag gillar att springa! åtminstonde när det går bra... Man blir så lycklig, men samtidigt känns allt så värdelöst när det går dåligt... idag är en bra dag. 8 km!

Kommentarer
Postat av: J

Fan vad skönt med en tjej som säger så om kött!

2010-03-09 @ 19:45:18
URL: http://bodyandsoul.blogg.se/
Postat av: emma

måste du skriva om precis varje pass då...? :) (tycker det är väldans nice o läsa iof, men ett pass hit eller dit? Regga på funbeat och var nöjd x) )

2010-03-09 @ 22:19:05
URL: http://fitmyself.blogg.se/
Postat av: Sandra

Tack för tipset:)

2010-03-10 @ 15:20:38
URL: http://sandrawest.blogspot.com
Postat av: Robin

Hej !



Tack så mycket. Det var inte igår man vägde 50kg på +180cm ;)



Roligt att se att du lägger energi på träningen :)

Några mål ?

Vart kommer du ifrån ?



Mvh / Robin

2010-03-11 @ 13:22:43
URL: http://nerfs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0