Vad är det här för påfund egentligen?

Godissuget är enormt... det är större än smärtan i halsen... Smärtan ihalsen kan jag leva med... men godissuget vet jag inte riktigt... Tur att jag satte första april som startdag och inte idag... idag har jag nämligen fallit för frestelsen och köpt choklad... Dock börjar jag inse att det kanske är lite väl att säga att man ska va utan godis över påsk, godisets högtid (tillsammans med julen då) så om det slinker ner lite godis under helgen, med betoning på liiiite, såär väl inte det hela världen... men jag ska försöka att äta så lite som möjligt!

Min hals gör som sagt fortfarande ont, jag har ont i huvve och är fruktansvärt trött... Imorse låg jag i sängen som itrans i en halvtimme innan jag orkade tvinga mig upp, trots sovmorgon. Det gör äve lite ont när jag trycke rpå sidan om halsen, men jag vet inte om det hänge rihop med det andra eller om det alltid är så... brukar inte klämma där så mycket i vanliga fall! =)

Nu har jag i alla fall packat... Imorn blir det roadtrip upp till de norra delarna av landet för lite påskfirande med familj och släkt... Skoj!

Kommentarer
Postat av: Ebba

Haha, det är konstigt.. Brukar inte äta så mycket godis, är inte så jätteförtjust i det. Men nu när jag är sjuk kan jag inte tänka på något annat än godis och glass. :P Och inte blir det bättre av att jobba med mat hela dagarna och alla handlar MASSOR av godis. ;D

2010-03-31 @ 18:36:41
URL: http://ebbastraningsblogg.blogspot.com
Postat av: Anna

Men du! Haka på mig! Efter påsk fram till midsommar. No more candy!

2010-04-01 @ 09:40:42
URL: http://metrobloggen.se/annoula
Postat av: sara

Det är svårt att sluta äta godis. Jag är en liten godisråtta hela jag. JAG ÄLSKAR GODIS! Hoppas du klarar målet med att inte äta godis på 2 månader. Sötsuget kommer när man minst vill ha det men jag tror att klarar man 2 månader så är nog sötsuget helt borta...



ha en bra påskafton!

2010-04-03 @ 10:13:42
URL: http://formkoll.blogg.se/
Postat av: J

Den typiske svensken med dåligt samvete som försöker dämpa sitt samvete genom att diskutera sig fram till att det är okej att äta godis ;)

(Sorry för kategoriseringen, men har hört liknande argument senast igår ;) )



Krya på dig och hoppas du hade en bra påsk!

2010-04-06 @ 10:05:26
URL: http://bodyandsoul.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0