Halvdan träning från en halvdan kropp...

Jag är inte på hugget med träningen just nu. Eller egentligen är det väl min kropp som inte är riktigt på hugget. De senaste 2 veckorna har jag haft väldigt ont i nacken, igår hade jag ont i halva kroppen och ont i huvudet. Men iväg till gymet kom jag i alla fall. Idag ska jag därmot vila och hoppas att det blir bättre. Det är endast ridning som väntar i eftermiddag.

Till passet då... Det var återigen massvis med folk på gymet så det var ritkigt svårt att få tag på nånstans att köra bröstövningar. Blev i alla fall en start på hantelpressen. Lite irriterande i den övningen är att jag ibland kan få lite kramp i handen så att det nästan känns som att jag ska tappa hanteln. Så blev det igår, menjag fick i alla fall till 3 bra set och ett halvdant. Bänkpressen i smithen körde jag ganska lätt på. Jag kunde göra många reps och hoppas att jag på så sätt kunde pumpa ut musklerna fast jag vet inte om det blev så. Ärligt talat så kändes det som ett ganska dåligt bröstpass... Men men, det är ett pass i mängden av många. Det kan inte alltid gå bra... Axelträningen gick väl lite bättre, som alltid... men det var inte strålande där heller. Körde hantelpress som jag inte kört på länge nu. Riktigt härlig övning men jag får det inte till att bränna i musklerna under seten men efteråt däremot... Den tar där den ska helt enkelt. Sidolyft i cable följt av sidolyft med hantlar visade sig vara riktigt brutalt. Jag kunde knappt röra mig efteråt som det kändes men körde några lätta set i maskin som avslutning... Ett pass helt enkelt, men inte så mycket mer. Inget plus i kanten.

Motion: Promenad 70 min
Styrketräning Bröst & Axlar: 4 x sned hantelpress 16 kg, 3 x bänkpress i smith 40 kg, 3 x flyes i CC, 4 x hantelpress axlar 15-14-13-12 kg, 3 x sidolyft med cable, 3 x sidolyft med hantlar 7-7-6 kg, 3 x axelpress i maskin 25 kg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0