Helgens träning...

Helgens träning har blivit av mestadels tack vare min pojkvän som har släpat med mig både till gymet och ut på en springtur. Efter att ha shoppat ett tag i lördags, kollat in Sportshopen både i Tanumstrand och Grebbestad, så kände jag mig rätt matt och ville mest tillbaka till den goda lunchmåltid som jag visste väntade. Ihärdig som han är så blev det istället gymet först, precis som vi hade planerat, och vi fick till ett helt okej ryggpass. Gymet var däremot väldigt litet och det fanns begränsat med vikter och maskiner. Bäst är nog att köra nått av bröst/axlar/armar/mage när man är där, men det blev rygg. Fick bra kontakt i chinsmaskinen med dropset och i skivstångsrodden, samt övningarna för baksida axlar. Resten av övningarna kändes ganska kassa, men vi fick till ett pass i alla fall och det är alltid bra.

Igår skulle vi fortsätta på förra veckans succé med att börja söndagen med en löptur. Det var strålande sol ute och vi skulle springa vid havet. Härligt kan man tycka. Dock var det även -5 grader ute och jag blev totalt osugen. Jag blev i alla fall ivägtvingad och tyckte att de första 2,5 km var pest och pina. Det gjorde ont när jag andades och allt kändes värdelöst. Sen släppte det litegrann och gick bättre, men jag tycker ändå inte det var så trevligt att springa när det var så kallt. Kanske mest eftersom jag försöker suga i mig så mycket luft som möjligt i långa djupa andetag för att undvika att få håll... Men men, det gick helt okej. Gick några väldigt korta sträckor på slutet uppför de brantaste backarna (det var dessutom en väldigt kuperad runda.. jag som INTE gillar backar), men annars sprang vi hela tiden och det flöt på väldigt bra. 5,8 km blev resultatet. På eftermiddagen när jag kom hem så tog jag mig ut på en promenad i finvädret också. Det hade blivit varmare (+6) så det var riktigt skönt. Hade med puls-/gps-klockan och mätte min morgonsträcka som jag brukar gå... 7,7 km. Bra kämpat av mig på mornarna! Ganska aktiv helg ändå!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Woho, bra jobbat! :D

2010-11-08 @ 12:32:08
Postat av: Tiigerlilja

Om man vill springa när det är kallt ute och blir irriterad över den kalla luften finns det nån slags mask man kan andas genom som värmer upp luften. Minns inte vad den heter, men min bror har en! :)

2010-11-08 @ 16:21:59
URL: http://tiigerliljas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0