I väntan på träningsvärken...

Igår blev det mycket motion... promand, ridning och träning. Tanken var att det skulle bli samma idag, men nu regnar det redan ute trots att det inet skulle börja förrän kl 13 så jag väljer att stanna inne istället. Promenera kan jag u göra en annan dag. Stallet har jag redan hunnit med eftersom jag var där redan kl 8 imorse. Duktigt av mig!

Det var kanske inte det mest optimala upplägget att gå direkt från ridningen till ett benpass. Jag kände mig lite småtrött i benen från start och det märktes ganska mycket i knäböjen då jag inte orkade särskilt många djupa (4 st på 60 kg, brukar kanske vara 7-8). Istället så körde jag några inte lika djupa utan tills låren var parallella med golvet för att pressa ut det sista i benen så att jag ändå fick typ 10 reps per set. Fick dock ingen vidare kontakt och kände inte att det tog. Nått som däremot tog bättre var knäböjen. Är ganska glad över att jag bara kan bita ihop och fortsätta pressa 10 reps till fastän jag egentligen känner mig slut och det bränner vid 15 rep. Härligt! Det var väl egentligen benpressen och utfallen som tog bäst. Den lätta smitmaskinen var upptagen så fick köra på den tyngre där stången väger 30 kg, så jag körde utan extra vikter på 12 reps per ben i varje set. Tog hur bra som helst och jag känner hur träningsvärken i rumpan börjar smyga sig på... Hurra!

Motion: Promenad 70 min, Ridning
Styrketräning Ben: 4 x knäböj i smith 50-60-60-60 kg, 3 x stående vadpress 115 kg, 4 x 25 benpress 180 kg, 3 x liggande lårcurl 45 kg, 3 x sittande lårcurl 40 kg, 3 x utfall i smith 30 kg, 3 x benspark 40 kg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0