Jag önskar att jag hade en PWO för att...

... tagga till ordentligt inför träningen och kunna köra ett riktigt intensivt pass. Just nu känner jag mig rätt slö. Tyvärr är min PWO slut sen ca 3 veckor tillbaka och nu har jag uppehåll ett tag. Snart sk ajag skaffa en ny och jag funderar på att kanske testa någon ny. Vilken PWO kör du med? Någon du kan rekommendera eller avråda från?


Kommentarer
Postat av: Vas

Tycker du ska prova en period med kreatin, billigt och bra. Inte riktigt en PWO men det är bättre i min mening. En stor kopp kaffe / koffeintabletter fungerar minst lika bra som en PWO-drink ;)

2010-11-15 @ 17:52:06
Postat av: Johanna

Vas: Jag gillar PWOs. Har iof testat några kassa också och där kanjag hålla med om att effekten kan va samma som kaffe/koffeintabletter, dvs man blir pigg och glad. De PWOs som jag gillar upplever jag däremot även ha en ganska betydande effelt på själva träningen. Jag kan lyfta tyngre, alt fler reps. Har funderat på kreatin också några gånger, men skippat det eftersom jag läst att man blir så vattnig i kroppen. Är det nått du upplevt? annars kanske det är värt att testa.

2010-11-16 @ 11:13:26
URL: http://inshape.blogg.se/
Postat av: Vas

Ah ok. Jo är väl det enda tillskott jag kör med numera eftersom det är svårt att ersätta med vanlig mat. Sen är ju frågan vad du menar med vattnig :) Men det funkar som så att kroppen binder lite extra vätska, resultatet av det blir att man marginellt får "större muskler" och det är väl detta folk kallar vattnig. Folk tror att man blir någon form av flubber så att skinnet hänger och dallrar för man har bundit lite extra vatten, men så är det självklart inte :)Du binder vätska = du blir "grovare" = du går upp ca 1-2kg i vikt (pga vätskan, men dessa kilon tappar du igen när du slutar med kreatinet)

2010-11-16 @ 14:55:32
Postat av: Vas

Jag har alltid upplevt att det tar en längre stund för mina muskler att bli "trötta" med kreatin, även om det kan finnas en viss placeboeffekt (som med allt annat) så funkar det bra. Kostar ju bara runt en hundring och det räcker 6-12månader :)

2010-11-16 @ 14:58:14

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0