Man kan inte vara på topp jämt...

... och igår hade jag verkligen ingen bra träningsdag. Jag kände mig rätt osugen på gymet, trött, orkeslös, inte alls sugen på att köra ben, m.m. Det blev både ben och gymet i alla fall. Gjorde nått tappert försök i knäböj först men gav upp väldigt snabbt. Det kändes inge bra och jag hade ingen lust. Vidare till benpressen istället. Där hade ja inte heller nån riktig ork att köra ordentligt så jag satte benen högt på plattan istället och körde så. Då tycker jag att det tar ännu mer på framsidan av låren. Körde tills det sög ordentligt, men kände mig inte alls helt slut. Vadpressen kändes också dålig, eller jag hade ingen lust att pressa mig till max där heller kanske är en bättre beskrivning... De andra övningarna däremot gick bra. Jag fick tillbaka lite gnista och tränade bättre. Utfallen tog finfint, nästan så att jag sa testa att slänga på lite vikt på stången nästa gång. =) Ja, det blev ett benpass i alla fall. Inte världens bästa direkt, men bättre lycka nästa gång!

Har varit ute och knatat idag igen på morgonkvisten... Totala motsatsen mot gårdagen. Igår var det strålande sol och idag var det blåsigt och snö. Det blev ändå samma sträcka, men lite lugnare tempo. Härligt att vara ute och få frisk luft och röra sig. Perfekt start på dagen!

Motion: Promenad 70 min
Styrketräning Ben: 5 x 20 benpress 160 kg, 3 x stående vadpress, 3 x 15 utfall i smith 30 kg, 3 x benspark 45 kg, 3 x sittande lårcurl 45 kg, 3 x liggande lårcurl 45 kg

Kommentarer
Postat av: stina

Jag vill bara skriva hur mkt jag gillar din blogg:)Du verkar så himla ärlig med allt, med dina mål, diet, när det gått bra, mindre bra, när lusten tryter m.m Tycker vissa träningsbloggar kan va lite pretto ibland;) men inte din! Du skrev för ett tag sen att när "fettet släpper" blir man lite lös och sladdrig ett tag, vad menade du med det? Vill gärna tro att det är så i mitt fall nämligen haha. Kram på dig och fortsätt som du gör!!!

2010-11-10 @ 07:59:31
Postat av: Emma s

Today's gona be a good day, today's gona be a good, good day...! x)

2010-11-10 @ 10:08:50
URL: http://fitmyself.blogg.se/
Postat av: Johanna

Stina: tack så mycket. vad roligt att du gillar min blogg och säger det också! =) Jag är ju inte mer än människa och vill ju förmedla sanningen, ingen glorifierad version. =) För 2,5 år sen gick jag på kostrådgivning för att hitta en bra diet som jag gick ner i vikt av. Var på flera återbesök coh där fick jag höra att eftersom man går ner så blir fettet "slappare" innan det försvinner. Först är det ganska fast men sen kan man känna sig degig även om man väger mindre och det är mest troligt för att fettet blivit lösare och är på väg att släppa... Förstår du? Vet inte om det är hel sanning, men jag tycker att det låter ganska troligt iaf. =)

2010-11-10 @ 18:07:02
URL: http://inshape.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0