Träningspasset som faktiskt blev av...

När min pojkvän bestämde sig för att hoppa gymet igår eftersom han kände sig förkyld var det vääääldigt lockande för mig att göra samma sak. Tanken slog mig flera gånger och det var egentligen tack vare honom jag tog mig iväg ändå. Jag valde mellan att träna rygg eller axlar och det blev tillslut axlar. Bestämde mig inte förrän så sent som i omklädningsrummet. =) Väl på gymet kom motivationen igång igen och det blev ett bra pass. Kände mig riktigt slut i axlarna efter varje övning. I pressövningarna körde jag lättare sista setet, i hantelpressen genom att sänka vikten och i pressmaskinen genom att köra dropset på de två sista seten. Tog riktigt härligt! Tyvärr var inte allting bra under passet. Som fjärde övning skulle jag försöka mig på sidolyft med hantlar, en av mina favvoövningar, men det ville sig inte alls. Jag fick ont i vänsteraxeln och hade svårt att lyfta armen med vikterna även om jag tog lättare så det var bara att ge upp och testa på någon annan övning. Kände inte av det nått mer under passet så får väl hoppas att det bara var nått tillfälligt. Magträningen gick tydligen bra för jag sitter redan här med en härlig träningsvärk i magen. Mycket troligt från benlyften som jag nästa aldrig kör numera. Härligt härligt! Idag blir det mer träning..

Motion: Promenad 70 min
Styrketräning Axlar & Mage: 4 x hantelpress 15-15-15-12 kg, 3 x sidolyft i cable, 4 x axelpress i maskin 30 kg, 3 x framåtlyft med hantel 6 kg, 3 x liggande baksida i CC 25 kg, 3 x baksideflyes i CC, 3 x situps, 3 x benlyft

Kommentarer
Postat av: emliscious

visst känns det så grymt jävla härligt när man tar sig iväg, de där gångerna när det egentligen tar emot!!! Bra jobbat!!

2010-11-30 @ 13:18:40
URL: http://emliscious.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0