Bra pass, men tyvärr kändes jag trött...

Vi skulle ha kört den här övningen, men det var full där just då...

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om gårdagens träningspass. Det gick bra, det gjorde det, men den där sista lilla gnistan att trycka ifrån saknades och allting kändes väldigt tungt och jobbigt. Däremot så körde jag på min 14 kgs hantlar hela tiden nu i bicepscurl och det kändes som att det var de rätta för mig. Byebye 13 kg, hello 14! =) Den övningen var väl det som gick bäst. På de andra kändes det som att jag helt klart hade rätt vikter, men ag blev så otroligt trött att jag knappt hade lust att lyfta upp stängerna/vad det nu var igen. Ok, inte riktigt, men nästan. Jag tog mig i alla fall igenom passet och det kändes bra allting. Bra kontakt, bra vikter, men otrolig trötthet. Den sämsta övningen var benlyften som jag inte ritkigt fick att kännas i magen. Egentligen är det inte så konstigt att jag blev trött under passet med tanke på att jag kände mig trött och orkeslös hela dagen iof... Idag känns det däremot bättre. Var ute på en morgonpromenix nyss och kände mig alert och hade bra tempo! Borde vara ännu mattare idag kan man tycka, men icke. Thumbs up! =)

En rolig grej var att Emma och Niklas kom på suprise-visit igår eftermiddag. Mycket trevligt. En annan rolig grej är attd e är här enda tills på söndag. En annan rolig grej är att jag och Emma ska träna tillsammans idag, precis som "förr i tiden". Ben står på schemat för båda!

Motion: Promenad 75 min
Styrketräning Armar och Mage: 3 x hantelcurl 14 kg, 3 x skivstångscurl 24,5 kg, 3 x bamsecurl, 3 x pushdowns 24,5 kg, 3 x rep över huvudet, 3 x enarmspushdowns, 3 x situps på lutande bänk, 3 x benlyft

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0