Den som väntar på något gott...

Det har blivit dåligt uppdaterat i helgen, men så blir det ibland. Den där benträningen som jag eventuellt skulle ta efter ridturen i fredags blev inte av förrän igår. Det var nog bra det för igår var jag full av energi och det blev ett riktigt bra pass. Kände som att jag fick till det bra i knäböjen. I benpressen så la jag på 20 kg till och egentligen känns dte som att jag hade kunnat lagt på ännu mer men det får kanske bli nästa gång. Eller så får jag testa att gå ännu djupare, men tycker att jag går ner ganska okej nu ändå. Det viktigaste i mina benpass känns som knäböj och benpress. Örvriga övningar är kompletteringsövningar som är "bra att ha". Det blev ytterligare en övning igår som jag inte vet riktigt till vilken grupp den borde höra. Eller okej, av jobbighetsgrad hör den helt klart till de första. Utfall i smithmaskinen. Jag har bara kört det en gång innan och jag är sjukt dålig på det. La bara på 10 kg på stången och ändå kändes det svårt att klara 12 st per ben. Det känns vingligt, onaturligt och svårt... men jag ska träna på det mer för nu sitter jag här rdean med grym träningsvärk i rumpan! =)

Förutom gårdagens benpass har det inte blivit mycket rört på mig i helgen. Känns som att jag mest suttit still, men nu när jag tänker det så drog jag och slet som bara den i lördags när det var dax att ta upp bryggorna ur sjön för säsongen. Det blev i alla fall en kort promenad efter träningen igår och det var sååååå skönt. Idag har jag börjat dagen med en morgonpromenad i strålande solsken. Perfekt!

Motion: Promenad 30 min
Styrketräning Ben: 4 x knäböj i smith 50-60-60-50 kg, 4 x stående vadpress 155-115-115-79 kg, 4 x 25 benpress 180 kg, 3 x liggande lårcurl 45 kg, 3 x sittande lårcurl 40 kg, 3 x benspark 40 kg, 3 x utfall i smith 16 kg

Kommentarer
Postat av: karin

vad du är självdiciplinerad och duktig! Hade varit kul att läsa mer om vad du äter för att nå ditt mål. Kram!

2010-10-25 @ 13:42:02
URL: http://gofortheobygd.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0