Pumpa på utan någon kraft alls...

Igår var jag riktigt opepp på träning. Fy, jag låg i soffan och läste, var kall och hungrig, och ville helst av allt bara ligga kvar där under filten. Men jag tog lite extra mellanmål i form av keso och macka och sen en PWO och åkte iväg med pojkvännen till gymet. Jag kände mig ganska orkeslös under passet, men kunde ändå göra "min grej". Jag kunde köra på de vikter jag brukar och ungefär de repsen jag brukar orka bara det att det kändes som att jag inte orkade trots att hantlarna/skivstängerna/m.m. åkte upp gång efter gång. Ingen rolig känsla direkt, men jag är glad att jag klarade av att köra på som vanligt i alla fall. I Scottcurlen så var jag lite glömsk och råkade ta på mer vikt än vanligt, men dte funkade bra i ett set. Annars var det faktiskt triceps som var  det bästa med passet. Riktigt grymt! Otrolig kontakt så jag knappt visste vart jag skulle ta vägen. Väldigt härligt! =) Övningen med repet över huvudet tog allra bäst. Avslutade med lite halvhjärtade magövningar. Bättre än inget alls! =)

När jag kom hem sen så kände jag mig ännu knepigare. Ont i huvudet, trött som tusan, yr och illamående. Inte bra alls. Jag vill INTE bli sjuk. Idag känns det däremot bättre. Nu är det "bara" tröttheten och huvudontet som är kvar, men jag hopas att det försvinner snart. Kanske får ta en liten tupplur. Det var länge sne jag sov på dagtid nu, men det är ju så sköööönt! Alla borde ha en stunds siesta varje dag egentligen...

Motion: promenad 70 min
Styrketräning Armar & Mage: 4 x hantelcurl 14-14-13-13 kg, 3 x scottcurl 28-23-23 kg, 3 x skivstångscurl 24,5 kg, 3 x pushdowms 25 kg, 3 x rep över huvudet 15 kg, 3 x enarmspushdown, 3 x situps på lutande bänk, 2 x benlyft

Kommentarer
Postat av: Tezz

Har du några tips vid träning av triceps. Tycker aldrig att jag känner något där utan blir mer vid skuldrorna, baksida axlar?

2010-10-07 @ 12:03:15
Postat av: Johanna

Tezz: Håll överarmarna stilla och rör bara underarmarna. Sträck fullt ut i bottenläget. Sänk vikten ett tag så att du kan köra riktigt strikt och du känner att det tar i triceps och du får in tekniken.

2010-10-07 @ 12:42:22
URL: http://inshape.blogg.se/
Postat av: Anna

Sååå skönt att sova, men det är ett helvete att vakna till liv igen :)!

2010-10-07 @ 14:19:23
URL: http://www.annoula.se

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0