Riktigt svidande och brännande muskler...

Grymt bra träningspass idag! Trots att jag körde själv utan passning. det kändes ganska bra i bänkpressen, men det som var bäst är ändå hantelpressen. Det tycker jag är en svår övning och jag brukar ha fullt upp med att balansera vikterna för att faktiskt känna nånting i själva bröstmusklerna. Idag funkade det mycket bättre och jag fick faktiskt kontakt på slutet. Riktigt nice! Jag la även in en extra bröstövning för att verkligen bli slut i bröstmusklerna och det blev jag minsann! Härligt! jag skulle vilja att man kunde se en aning till bröstmuskulatur, men det gör man tyvärr inte... Men men, övning ger färdighet. =) Grymmast var ändå axeldelen av passet, som vanligt då kan jag väl säga. Hade en liten tanke om att köra en övning till även där för att verkligen mosa sönder axlarna, men de kändes totalt slut när jag hade kört mina övningar så det skippade jag. Det kändes som att 4 övningar dög mer än väl. Det är så otroligt härligt att bli trött i axlarna tycker jag, men sen är det ju min favoritmuskelgrupp att träna också! =) Körde även 10 min på crosstrainern efter passet, totalt blev det nog en timmes träning. Klart godkänt!

Dieten har gått väldigt bra både igår och idag. Kanske lite väl energirik lunch igår eftersom jag åt rester från helgen, men så kan det vara. Däremot har jag inte varit lika hungrig alls som jag brukar den här veckan och det känns konstigt. känns nästan som att jag äter för mycket, men så kan det omöjligt vara. Vi får väl se på fredag, eller om det blir vägning på lördag... Jag ångrar i alla fall helt klart att jag inte följde dieten i söndags också men det är lätt att vara efterklok... nu ger jag i alla fall järnet för att tappa mera fett. Bort ska det!

Motion: Promenad 70 min
Styrketräning Bröst & Axlar: 3 x bänkpress 50 kg, 3 x sned hantelpress 16 kg, 3 x flyes i CC, 3 x bröstpress 40 kg dropset, 3 x axelpress 30 kg dropset, 3 x sidolyft i cable, 3 x skivstångspress bakom nacken 22 kg, 4 x sidolyft med hantlar 8-8-6-6 kg, 4 x situps


Kommentarer
Postat av: Johanna

You go girl!

2010-10-20 @ 08:16:54
URL: http://seluna.blogg.se/
Postat av: Daniella

Hej!

Jag har alltid undrat vad som menas med "dropset"?

Hoppas du kan svara :)

2010-10-20 @ 21:45:03

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0