Rustad inför höst, vinter och kallare väder...

Jag började dagen ovanligt tidigt idag. Redan 7:20 klev jag upp efter att ha legat och funderat ett tag. 7:40 var jag utanför dörren och iväg på min promenad. Det var kallt, men underbart väder och jättefint ljus. Näckrosdammen i Ängsgårdsbergen var finare än någonsin! Har även tagit en sväng ner på stan idag för att investera i en termometer så jag slipper gå in på datorn varje morgon för att bestämma vad jag ska ha på mig när jag går ut. Imore var det bara 3 plusgrader så jag bytte ut mina supertunna 3/4-tajts mot långbyxor för första gången i höst. Jag skaffade även ett par fingervantar när jag var på stan. Nu är jag laddad inför kallare väder, men helst skulle jag vilja kunna gå i mina härliga tajts hela året.

Efter lite misskommunikation så blev jag tvungen att köra första halvan av mitt styrkepass själv idag. Det blev därför ingen maxning i bänkpressen. Istället blev det 3 ganska mesiga set på 50 kg. Inte någe vidare stark, men lyft bra i några reps och sen segade energin ut. Flyesen var nog det som gick bäst på bröstdelen. De tog finfint idag. =) Bäst av allt gick i alla fall axlarna, som alltid, menjag böev lite besviken när jag trodde att jag hade kört med 15 kgs-hantlarna och såg att det visst bara var 14 kg... Nån mupp som hade lagt tillbaka på fel ställe. Jag var ganska trött i axlarna efter bröstträningen, men det gick bra i alla fall. Det brände sjukt mycket på slutet, eller egentligen hela tiden. Avslutade med några situps. Ett mycket bra pass! =) Nu ska jag snart kocka... Blir fläskfilé till middag.

Motion: Promenad 75 min
Styrketräning Bröst & Axlar (och lite mage): 3 x bänkpress 50 kg, 4 x bröstpress i maskin 45 kg dropset, 4 x flyes i CC, 3 x hantelpress axlar 14 kg, 4 x hantellyft åt sidan 8-8-6-6 kg, 3 x framåtlyft med hantel 6 kg, 3 x axelpress i maskin 25 kg, 3 x situps

Kommentarer
Postat av: J

50kg är riktigt bra! :)

2010-10-13 @ 11:29:28
URL: http://bodyandsoul.blogg.se/
Postat av: Ebba

Håller med.. :) Är assvag i bröst jag, haha. Så 50 kg vore jag nöjd med :P Iofs så kör jag inte bänkpress särskilt ofta, får problem med skuldran då..

2010-10-15 @ 08:40:49
URL: http://ebbastraningsblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0