Utvärdering Dietvecka 8 och 9

Resultat: -1,6 kg

Jahapp, det här resultatet är alltså för 2 veckor... och jag är jättenöjd! =) I snitt -0,8 kg per vecka är ju jättebra. Jag har dessutom bara 0,4 kg kvar till målet jag satte som ska vara nått den 26:e oktober. Det kommer jag ju att klara! Ska visserligen fylla på rejält med energi nu ikväll och imorn, men det borde vara en piece of cake! Dieten har ju faktiskt gått bra. Jag har hållt den i veckorna. Har ju lagt om maten lite den här veckan och ätit ett större ellanmål med kesella och mackor innan träningen och sen ätit mindre kolhydrater till maten på kvällen. Det funkade jättebra för jag fick mer energi att träna då och iom att jag äter middag så pass sent så känns det inte som att det gör nått att det blir mindre mat då. Jag har känt mig trött och matt i slutet av veckorna (onsdag och torsdag), men ändå uthärdligt, särskilt med tanke på att jag fyller på med energi sen.

Under de här 2 veckorna har träningen gått bra. Jag har varit ute och gått ca 5 ggr i veckan också. Det som däremot inte har blivit av är någon konditionsträning. Det är för att jag kände mig lite krasslig förra veckan och sen för att båda veckorna har jag haft sån sjuuuuk träningsvärk i benen. Sen känns det inte som att jagorkar köra kondition i slutet av veckan eftersom jag är rätt matt då... Men vi får se vad nsäta vecka bjuder på...

Kommentarer
Postat av: Emelie

Grymt Johanna! är ju lätt som en plätt för dig!

2010-10-15 @ 13:03:51
URL: http://metrobloggen.se/emelieullberg
Postat av: Ida

ååå vad roligt!! jag blir så inspirerad när jag ser hur bra det går för "er andra"!!! snitt -0,8 är sviiinit bra! =D



tips till öronen.. mammas nya kille från sr.. ojoj vilket leende man går med då. iaf jag som typ har samma dialekt som dom haha.

2010-10-15 @ 16:47:47
URL: http://idasandqvist.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0