En trevlig helg...

Jag har haft en grym helg! Den började med en härlig morgonpromenad ner till Centralstationen (tog en omväg för att få en anselig sträcka att promenera) i fredags för att hämta upp min barndomskompis som kom med nattåget från Östersund. Sen blev det hem och käka frukost och sen shopping hela dan. Att jag hittade mycket bra grejer att shoppa gjorde ju inte det hela sämre. Skulle egentligen ha gått på afterwork, men fastnade med middag, fix och singstar här hemma så kom inte ut förrän senare men fick en rolig kväll/natt på stan. Skoj skoj! Blev inte allt för hårt i och med att vi skulle upp på Liseberg i lördags. Sist jag var där så gick det rätt bra, men den här gången var jag skräckslagen när jag åkte många karuseller. Men den där blandningen mellan skräck och glädje är rätt rolig ändå, även fast kjag måste erkänna att jag skrek så jag nästan blev hes och på vissa åkturer så var det inte många sekunder som jag inte blundade. =) Sen hade min käresta fixat en supermiddag med räkor och sen cheesecake till efterrätt när vi kom hem, för att ladda upp inför en riktig festarkväll som inte slutade förrän närmare kl 7 på morgonen. =) Igår så strosade vi runt i Göteborg, fikade x 2 och hade det allmänt gött innan det var dax att lämpa av min vän på stationen igen och bege oss till söndagsmiddagen.

Idag har jag rätt mycket att göra. Imorn har jag nämligen anställningsintervju minutrarna innan jag ska hoppa på tåget upp till Östersund. Hinner med en fika/lunch på vägen i Stockholm också med min f.d. roomie. Mycket trevligt. idag ska jag alltså hinna förbereda mig inför intervjun, tvätta, ner på stan och köpa byxor, packa, förhoppningsvis söka mer jobb, m.m.m.m. och det är allt innan kl 17. =) kanske inte var så smart av mig att sova i en evighet imorse.... men men... =) Dax att sätta fart.

En liten fundering också... att jag håller på bli gammal (jag fyller ju snart 26 trots allt). För det kan väl knappast vara ett gott tecken när hela kroppen värker efter att ha bärt några påsar runt på stan ett tag, eller när (nästan) det bästa med att sätta sig i en karusell i slutet av en Liserbergs-dag är att faktiskt få sitta ner och slippa stå upp för ett tag?

Kommentarer
Postat av: emma s

Oho, party, party! x) Jag förstår att man vill sitta ner så mkt man kan, har det nödvändigt vis med ålder att göra? Är det inte bara att man är smart nog att vila sig när man får chansen? DD

2010-09-07 @ 12:15:46
URL: http://fitmyself.blogg.se/
Postat av: Cicci

Hej!

Tack för din peppande kommentar =)

Här ser det ut att gå bra med träningen, massa minus på vågen. Duktig du är!

2010-09-07 @ 18:01:10
URL: http://www.metrobloggen.se/ciccisdagbok
Postat av: Marie

Hejsan! Roligt att hitta till en träningsblogg jag inte sett innan. Vilka grymma resultat du lyckats med de senaste veckorna, jag känner att jag blivit lite inspirerad :)

2010-09-07 @ 21:07:54
URL: http://www.meramarie.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0