Uppdrag döda armarna är avklarat

Efter massage och mys hemma, samt en PWO, så borde man ju vara superladdad inför ett grymt pass på gymet... och så var även fallet för mig igår vid 12-13-tiden. Och resultat gav det! Jag fick återigen till ett jättebra pass. Kunder köra hyfsat många curls med hantlarna och körde helt utan passning vilket jag oftast har för att kunna få till några få extra. Kontakten ska vi inte tala om. Grym! Scottcurlen fick också bra, men bamsen tycker jag är ganska svår att få till men det sög härligt i musklerna efter det också. Ett bra bicepspass övergick till ett bra tricepspass. Återgick till att köra tyngre i frenchpressen och det kändes härligt. Jag har dessutom redan träningsvärk i triceps så det känns ju som ett kvitto på bra träning! =) Har dessutom även träningsvärk  bröst och axlar. Tummen upp där! =) Kändes i alla fall bra att avsluta med pushdowns, en övning jag ofta börjar med, för det kändes som att jag kunde pressa ut det sista. Nu får jag bara sitta och vänta på mer träningsvärk! Bring it on! =)

Motion: Styrketräning Armar: 3 x hantelcurl á 13 kg, 3 x scottcurl 23 kg, 3 x bamsecurl, 3 x rep över huvudet 40 kg, 3 x frenchpress 27-27-19,5, 3 x pushdowms 24,5 kg

Kommentarer
Postat av: Anna

Själv har jag dödat ben med hjälp av en ridlektion :)!

2010-09-19 @ 14:49:39
URL: http://www.annoula.se
Postat av: A

roligt med att gymma!

funderar själv på det, men

vet inte alls hur resultatet

blir, om det ens blir det! hehe

2010-09-19 @ 15:06:07
URL: http://annnaaah.blogg.se/
Postat av: emma s

(y) Jobba, jobba, jo-obba! Vi åker till Pite imorn ist! :o (niklas är lite sjukling) Har du tagit ditt medborgeliga ansvar och röstat ännu?

2010-09-19 @ 15:39:40
URL: http://fitmyself.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0