Träningen går väldigt bra just nu! =)

Ooooh, vilket härligt träningspass. Alla träningspass är så härliga just nu! Det är helt underbart att träna! =) Det bästa är att jag faktiskt får bra/grym kontakt nu när jag kör, så även igår för jag kunde pressa ut mycket och det riktigt brände/sved/smärtade i musklerna innan jag gav upp i varje set. Jag valde att gå upp 5 kg i rodden och det kändes bra, kunde köra 12-13 reps på 45 kg. Förut har jag ju kört betydligt tyngre, men nu kör jag lättare och ser till att verkligen göra ordentligt, dvs stanna när ryggen är drygt 90 grader och verkligen dra, istället för att nästan häva mig bakåt. Det känns väldigt bra och det var skönt att kunna höja vikten lite för det innebär ju att jag fått in snitsen nu! =) En sak som vi diskuterade idag under tträningen var vart det känns när man gör roddövningar. För mig känns det mitt på ryggen, mellan skulderbladen, medans det för min älskling känns mest/nästan bara i latsen. Hur ska det vara egentligen? Kanske är det för att jag nästan har obefintliga lats som det inte känns just alls där... ? =S Resten av passet gick också bra och jag var riktigt nöjd och glad när jag åkte hem... Ikväll blir det bröst och axlar! Jippie!

Motion: Springa 6,2 km
Styrketräning Rygg, baksida axlar & Mage: 3 x latsdrag 56 kg, 4 x rodd 45-45-45-50 kg, 3 x maskinrodd 45 kg, 3 x chins med hjälp -25, -25, -30 kg, 3 x liggande baksida i CC, 3 x baksideflyes i CC, 3 x ländryggsmaskin 40 kg, 3 x ryggresningar, 3 x situps

Kommentarer
Postat av: emliscious

jag tror det spelar stor roll vilket grepp man har, om det är brett eller smalt etc etc Men spontant så bygger ju roddövningar djup, inte bredd (mycket förenklat beskrivet) så det bör ju kännas med i skuldror än lats =)

2010-09-21 @ 11:07:17
URL: http://emliscious.blogspot.com/
Postat av: ollie

Gud vilken härlig blogg du har. Den kommer hjälpa mig att äta bättre och träna mer.. Tack!!

2010-09-21 @ 12:04:04
URL: http://ollieslife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0