Armträning

Igår blev det träning lite senare än vanligt, nämligen kl 19. I och med att jag äter mitt mellanmål vid 16 så kändes det som lite för lång tid gått så jag fick stödfylla på med lite nötter tillsammans med min PWO. Det gjorde susen för det blev ett ganska bra pass faktiskt. Inga hisnande vikter men lugnt och sansat och jag försökte pressa ut det sista hela tiden. Det kändes bra. Körde även några väldigt lätta set chins med hjälpvikt som avslutning i hopp om att de gör min rygg bredare. Grym kontakt och bra bonusträning. =) Inget särskilt märkvärdigt träningspass i det stora hela, men allting kändes bra och jag är nöjd. Ytterligare ett av veckans pass som jag kan bocka av. =)

Motion: Cykel 60 min
Styrketräning Armar: 3 x hantelcurl 13 kg, 3 x scottcurl 23 kg, 3 x bamsecurl, 3 x pushdowns 25-25-20 kg, 3 x frenchpress 27 kg, 3 x rep över huvudet 15 kg, 4 x chins med hjälp -35 kg

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej!

Jag är så grymt imponerad av dig, din kropp och din träning. Jag har sedan 1½ år tillbaka bröjat träna båda löpning, olika pass och styrketräning. Jag signa upp mig för GBG-varvet för ett tag sen och har tränat inför det nu ett tag. På senaste tiden har jag dock börjat fundera på vad det är för slag träning jag vill utöva och vad det är jag vill uppnå.



Jag har kommit fram till att efter gbg-varvet är det muskler, med vidd del motion, som gäller, och det är vad jag vill. Jag vet dock inte vart jag ska börja eller vem man kan ta hjälp utav? Har du några tips, hur började du och tog du hjälp av PT eller hur gör du idag?



Du är en inspirationskälla!!

2011-04-13 @ 15:43:26
Postat av: Johanna

Anonym: Lycka till på Göteborgsvarvet, en verklig utmaning! vad roligt att du är intresserad av styrketräning. Jag började på det lilla gymet på byn där jag bodde när jag var 18 och körde cirkelträning på de maskiner som fanns (inte många), sen hade jag uppehåll i några år innan jag började på ett tjejgym och körde cirkelträning där också. Sen bytte jag gym året därpå och blev övertalad att dela upp kroppen i olika pass. Nu hat jag kör så i några år och tycker dte är grymt. Som du hör har jag haft en lång startsträcka. Det bästa när man ill komma igång tror jag är att ta kontakt med en personlig tränare som lägger upp ett program. Jag kan tänka mig att det skulle vara bra att dela upp kroppen på 2 pass (över- och underkropp) eller 3 pass (ben+mage, rygg+biceps, bröst+axlar+triceps t.ex.) som du kör varje vecka och även nått konditionspass. Det är alltid bra att få veta hur man gör så antingen om du har en kunnig kompis eller PT elle rom du får instruktion när du skaffar gymkort så är det bra. Lycka till!

2011-04-13 @ 16:08:59
URL: http://inshape.blogg.se/
Postat av: Majéla

Bra jobbat, kämpa på!



Kika gärna in i min hälso och träningsblogg! :)



www.friskusmajsan.blogg.se

2011-04-13 @ 22:08:05
URL: http://friskusmajsan.blogg.se/
Postat av: emma s

Go armar, go armar! x) ja, synd att vi inte kan träna ihop så ofta längre :( men bra att man kan läsa varandras bloggar i stället! :D



Nu ska jag härma dig och ta en kopp tee efter maten...! (A)

2011-04-14 @ 13:19:57
URL: http://fitmyself.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0