Häääääärlig lördagsträning för axlar och mage

Grymt bra träning idag! Strax efter 10 var jag på plats på gymet för lite axelträning. Körde vanliga starten med hantelpress. Jag har kört mycket med passning senaste året då jag tränat med min pojkvän och jag tror att jag lagt mig till med olaten att ge upp för tidigt och inte riktigt pressa ut det sista eftersom jag ändå får hjälp... men nu har han varit skadad ett tag så jag har fått pressa ordentligt själv och det börjar verkligen kännas som att jag kan pressa på bättre nu... Jag kan sega upp en gång till vilket känns härligt. Precis det får jag till bra i hantelpressen! idag körde jag även militärpress i smithmaskinen vilket var en evighet sen sist... men den kändes superbra så jag ska definitivt ha med den övningen på nästa pass också. Höll väldigt bra tempo genom passet så hann med många övningar. Mina axlar kändes verkligen döda sen. Fick väldigt bra kontakt med baksidan också idag. Jag brukar iof få det nästan jämt men idag kändes det extra bra. Det var ett grymt pass helt enkelt! =)

Motion: Crosstrainer 30 min, Cykel 30 min
Styrketräning Axlar & Mage: 6 x hantelprss 17-17-15-15-13-13 kg, 4 x militärpress i smithen 26 kg, 3 x sidolyft i cable, 4 x sidolyft med hantlar 8-8-6-6 kg, 3 x upprätt rodd 15 kg, 4 x magmaskin, 3 x baksideflyes 6 kg, 3 x baksideflyes i CC

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hur gör du dina baksideflyes och baksida i cc?

2011-04-03 @ 09:53:43
Postat av: Evelina Hammar

Den där baksida axelövningen ser bra ut :) Skall testa den!

Angående cardiomaskin hemma så skulle jag rekommendera att köpa en spinningcykel på blocket. Det är mycket roligare att sitta på en sån än en vanlig gammal motionscykel. Dessutom kan du ju komponera ihop ditt eget spinningpass ;)

Och det där med att du står stilla eller går upp i vikt; du har inte funderat på att dra ner på den lågintensiva cardion lite för att inte stressa kroppen så? Skulle rekommendera att testa intervaller istället. Det sparar tid och är minst lika effektivt och sparar på kroppen betydligt om du jämför med 100 min promenad. Det går att köra intervaller på cykel med om inte benhinnorna pallar. Kör hårt! Kommer och tittar på dig på Ahlströmer :)

2011-04-03 @ 10:33:06
URL: http://www.evelinahammar.com

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0