Hur snabbt går det att tappa 7 kg?

Imorse stod vågen på +7 kg från tidigare lägsta notering. På 4 dagar. Gaaaalet! Eller egentligen kanske inte med tanke på vad och hur mycket jag ätit. Jag ser ut som en flodhäst just nu och känner mig därefter. Mina ben väääärkte imorse när jag cyklade (nytt längsta rekord på 1 h) antagligen för att de var så fullproppade med vätska för det kändes som att de skulle sprängas. Är huvudet dumt får kroppen lida, helt klart sant!

Nu till det roliga. Hur snabbt tror ni att jag blir av med mina nyvunna kilon? Hur snabbt går det att tappa 7 kg? 3 dagar? 1 vecka? 2 veckor? 3 veckor? Vi får se.... =)

Kommentarer
Postat av: Cilla

Det där är mycket vätska och då går det snabbt att bli av med det:) Man kan inte gå upp hela 7 kg fett på 4 dagar. Det går inte.

2011-04-17 @ 15:31:01
URL: http://ijastrong.blogg.se/
Postat av: Sofie

Som sagt, mest vätska.. Tror du klarar det galant på en vecka eller två.. Kämpa på! :)

2011-04-17 @ 16:20:25
URL: http://skrotnissa.blogspot.com
Postat av: Pernilla

Använda energin du har i kroppen och vätskan till att träna TUNGT!! Bygg muskler av det du ätit. Ge tusan i vågen om det gör dig "ångestladdad". Mina tips ;). Du kommer klara det kanon =)

2011-04-17 @ 17:26:52
URL: http://myviewonafairytale.blogspot.com
Postat av: emliscious

ja du har ju knapopast gått upp 7 kg i fett, utan det mesta lär vara vätska!



kanske dags att fråga dig varför du gått upp dem? och då menar jag såklart inte att svaret är att du ätit och inte tränat, utan kanske varför du gått ifrån dieten och träningen? menar det INTE ALLS som kritik utan för att det är viktigt och nyttigt att analysera sina egna val och handlingar. att vara brutalt ärlig mot sig själv är jobbigt, men lärorikt!



kör på nu, bara 8 veckor kvar!

2011-04-17 @ 18:20:33
URL: http://www.emliscious.blogspot.com
Postat av: johanna

Jag är mycket väl medveten om att det inte är fett allting utan till största del vätska. Därför kommer det gå rätt snabbt! =)

Emelie: Bra kommentar. Har haft lite funderingar/diskussion kring det hela idag.

2011-04-17 @ 19:46:44
URL: http://inshape.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0