Jag bara rullar fram... =)


Av olika anledningar har det har inte blivit någon styrketräning för min del sen i tisdags så idag kändes det grymt att vara tillbaka på gymet... lite svullen efter allt påskätande men lika glad var jag för det! Mycket mat ger ju oftast ett mycket bra träningspass! =)

Jag stod lite i valet och kvalet för vad jag skulle köra... Skulle jag fortsätta där förra veckan blev "avbruten" eller början om på nytt... Eftersom axlar är mitt favvopass så var valet ganska lätt... Axlar it was! =) Det gick grymt bra. jag bemästrade 19 kgs hantlarna galant även idag. Höjde dessutom vikten i 2 set på militärpressen också och det kändes mycket bra. Hela axelträningen kändes grym! jag bytte ordning på de två baksideövningarna som jag körde och det gjorde nog att jag fick ännu grymmare kontakt i baksidan. Omväxling förnöjer heter det ju och det stämmer verkligen. Magträningen var också kul. Efter att ha läst i nyaste Body att det skulle vara så himla bra att rulla med ett hjul så testade jag och min pojkvän på det, dock på knä eftersom vi båda har lite kassa ryggar och det kändes påfrestande nog. Det var väldigt knixigt att få till men kommer garanterat att få träningsvärk imorgon. Får nog köra några gånger till innan jag får till den helt bra. Nu ska jag ut i solen! =)

Motion: Styrketräning Axlar & Mage: 4 x hantelpress 19-19-19-15 kg, 4 x militärpress i smithmaskin 31-36-36-31 kg, 4 x sidolyft med hantlar 10-10-7-7 kg, 4 x upprätt rodd 15 k, 3 x baksideflyes i CC, 3 x baksideflyes med hantel 6 kg, 3 x magmaskin 30 kg, 3 x hjulet


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0