Trötta armar på Valborg...

Idag fick jag nog faktiskt till det bästa armpasset på länge. Kunde gå från gymet och känna mig nöjd! Jag höjde vikten till min tidigare vikt i hantelcurlen och det kändes väldigt bra. Jag har kanske kört lite för lätt där på sistonde men samtidigt har jag ju känt mig svag i och med underskott i maten. Nu åt jag ju extra mycket igår så jag hade nog lite mer att pressa på med. Jag fick fktiskt superbra kontakt i hantelcurlen vilket jag inte fått på mycket länge. Hurra! Scottcurlen gick bra och bamsen likaså. Den är så härlig för jag får sån otroligt svidande känsla på slutet. Även triceps gick väldigt bra. Jag fick superbra kontakt i egentligen alla övningar, men bäst var nog frenchpressen som sved riktigt ordentligt. Där sänkte jag vikten till 27 kg och det var nog helt rätt för dagen och i och med att det var övning nummer 2. Avslutade passet med att köra lite chins i chinsmaskinen, den där man kan plocka bort vikt från sig själv. Plockade bort hela 35 kg och körde på i fyra sviiiidande set. Bra avslutning på passet. Trötta armar och lite bonusträning för ryggen. Jag är som sagt nöjd. =)

Nu ska jag vara ute i solen ett tag innan Valborgsfirande börjar. Imorn är det vår på riktigt!

Motion: Promenad 70 min
Styrketräning Armar: 4 x hantelcurl 14-14-14-12 kg, 3 x scottcurl 25,5-25,5-23 kg, 4 x bamsecurl, 4 x pushdowns 25-25-20-20 kg, 4 x frenchpress 27 kg, 3 x rep över huvudet 15 kg, 4 x lätta chins -35 kg

Kommentarer
Postat av: En osäker tjej.

Hej Johanna!



Mitt namn är Sarah, och jag har tränat i ett (och mer egentligen) år. Jag har fått helt okej resultat, typ gått ner i vikt. Men jag vill ha en fastare kropp! Inte för mycket muskler och inte för smal, utan en fast kropp, tonad. Jag har en kurvig smal kropp, rumpa och bröst. Och därför vill jag inte förlora dessa former jag har genom att bli jätte smal.



Snälla snälla, kan inte du göra ett upplägg på 2 veckor, som jag kan testa? Sedan hur man skall äta också. Det vore så ENORMT stor hjälp för mig. Jag kan säga att mina största komplexer är min rumpa, lår och ben. Som jag tycker är så otränade, och jag är endast 19 år gammal. Jag vill kunna gå ut i bikini under sommaren.



Så snälla Johanna hjälp mig! <3

2011-05-01 @ 13:31:35
Postat av: Johanna

En osäker tjej: Tyvärr måste jag meddela att du inte kommer att lyckas bli fast i kroppen på 2 veckor utan sånt tar tid. Jag vet inte hur du tränar idag men jag skulle rekommendera 3 st tunga styrketäningspass och 2 konditionspass i veckan och sen ha tålamod. Angående kosten så bör du äta mycket protein och inte för mycket onyttigheter som godis etc. Lycka till!

2011-05-01 @ 20:33:47
URL: http://inshape.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0