Ett riktigt mördarpass...

Japp, det bidde träning på Golds i Östersund idag igen. Himla bra gym det där. Ett av veckans absolut jobbigaste pass stod på schemat och jag kände mig både trött och småhungrig redan under uppvärmningen... Tack och lov så hindrade det mig inte från att få till ett grymt bra pass. Det gäller ju att tagga till ändå! PWO och skallen är bra till det. =)

Allting gick bra faktiskt. Enda dåliga var att den stående vadpressen vad så smal så den tryckte så mycket på nacken att jag var tvungen att ge upp och köra den övningen i benpressen istället... men det gick ju bra det med. =) Jag kan faktiskt inte tänka ut en övning som var bättre eller sämre än nån annan idag. Allting gick bra. Utfallsgången var tung och jobbig, frontböjen fungerade bra, benpressen fck jag fin kontakt i, knäböjen hade jag bra kontroll på och det kändes riktigt bra, upphoppen orkar jag mer och mer på, och vadövningarna sed som bara den. Ett riktigt bra pass med andra ord. Lägger upp en film sen.

Jag blev dessutom heeeelt slut av träningen. Har varit jättetrött resten av dagen (tränade kl 11 ca) och känner redan träningsvärken komma krypande... Har mest tagit det lugnt och avslutade precis dagens aktiviteter med en ridtur på min mammas 3-åring. Skoj skoj!

Motion: Styrketräning framsida ben & vader: 10 min cykel, 3 x utfallsgång med hantlar á 20 kg, 3 x frontböj 50 kg, 3 x sittande vadpress, 3 x benpress 175 kg, 3 x knäböj 30 kg i superset med 15 st upphopp, 3 x vadpress i benpressen

Kommentarer
Postat av: em

Gud vad härligt! vilket pass! låter fantastiskt!

2011-08-16 @ 21:43:06
URL: http://www.emliscious.blogspot.com
Postat av: Annelise

Grymt jobbat Johanna!

2011-08-17 @ 00:40:51
URL: http://anneliseaf.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Din Bloggadress/hemsida:

Kommentar till inlägg:

Trackback
RSS 2.0